Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses (Sherwood, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses (Sherwood, Amerikan Yhdysvallat)

5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses

5 Acre Country Estate, Wifi, kauniit näkymät, viinitarhojen ja hevosten ympäröimä Bella Vista sijaitsee viiden hehtaarin alueella ratsastustarjonta, joka on vastapäätä boutique-viinitarhoja, mutta tarpeeksi lähellä kaupunkia nauttien kummankin maailman parhaista. Nestled keskuudessa suurta asuntoja, löydät rauhallisuus tässä 4000 m² Lomakoti 6-makuuhuoneen 4. 5-kylpylä, jossa kaksi täyttä keittiöt ja oleskelutilat sijaitsevat lähellä Parrett Mountain. Se on täydellinen paikka soittaa kotiin poissa kotoa.Sijainti: Tämä Lomakoti on upeat näkymät ja yksityinen sijainti, mutta se sijaitsee kätevästi 30 minuutin etelään keskustasta Portland ja 15 minuuttia pohjoiseen Willamette Valley Wine Country, Dundee. Tämä yksityistalo sijaitsee yksinomaisella alueella upealla näköalalla, mutta vain 10 minuutin päässä suuresta ruokakaupasta ja Costco. Tämä up-scale loma-asunto on ihanteellinen osallistua hevosurheilun tapahtumiin ja viinin maatapahtumiin tai tutkia muita alueen nähtävyyksiä, kuten Mount Hoodia, kaunista Oregon Coast ja kuuluisa Multnomah Falls.Kiinteistövälitys: Tämä ratsastustalli on hiljattain päivitetty kauniilla mukavuuksilla, kuten laattojen graniitilla ja omilla huonekaluilla. Koti sopii erinomaisesti perheen ja monien perheiden lomat, yritysten retriittejä, pieniä häät, perhejuhlia ja muita erityisiä tilaisuuksia. Saapuessasi olet tyytyväinen upeista näkymistä, joissa voit nauttia tuoreesta puhtaasta ilmasta ja rauhasta alueella.Koti: Bella Vista on mukavasti. Pääalue on keskeinen ryhmä kerätä tai rentoutua hyppäämään hyvään kirjaan. Tärkein nähtävyys on kannella, joka yli näyttää ratsastus arena ja seesteinen näkymät, mukaan lukien kaksi viinitarhoja ja lampi. Jokaisessa huoneessa on näkymä! Ylös lyhyt portaita löydät päällikön kanssa muistin vaahto king-vuode suuri laatta suihku, toinen makuuhuone on myös muistin vaahto Queen sänky, ja kolmas makuuhuone yläkerrassa on kaksi erillistä vuodetta. Myös tällä tasolla on toinen kauniisti uusittu kylpyhuone mukava amme liotus. Toisessa päässä koti on vielä yksi muisti vaahto kuningatar makuuhuone ja täydellinen kylpyhuone näkymät puutarhaan.SISÄLTÄÄ GUEST QUARTERSVieras Quarters: Erittäin tyylikäs ja täysin kalustettu liitteenä 2 makuuhuoneen vieras yksikkö. Todellinen ilo on käytettävissä vain Bella Vista -hotellin päähenkilöille. Tässä tilassa on suuret ikkunat, täysin varustettu keittiö ja mukava oleskelualue. Molemmat sängyt ovat muisti vaahtoa; yksi king size ja yksi kuningatar. Tämä tila tekee koko talosta 6 makuuhuoneen ja 4. 5 kylpyhuoneen, jossa on kaksi keittiötä ja kaksi asuintilaa, yksinkertaisesti suuri lisäys suurelle ryhmälle.Palvelut: Retkeilyreitit takaovesta, lisää vaelluksia lähistöllä ja tuo polkupyörät kiertomatkalle. Voimme järjestää yksityisiä viinimatkoja, kokki kokata ateriasi ja tehdä kaikki ravintolasi varaukset. Meillä on kauniita talliot, jotta voit katsella hevosia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses

  • Onko majoituspaikassa 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses uima-allas?

    Ei, 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses?

    Kyllä, 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses?

    Lähellä majoituspaikkaa 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses sijaitsevat nähtävyydet ovat Portland Rose Festival, International Rose Test Garden, Portland Classical Chinese Garden, Oregon Zoo, Oregon Museum of Science and Industry, Portland Marathon, Providence Park, Pioneer Courthouse Square.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses on?

    Majoituspaikan 5 Acre Country Estate, Wifi, Beautiful Views, Surrounded By Vineyards & Horses peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.