Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah (Schleiden, Saksa)

Koko talo/asunto 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah (Schleiden, Saksa)

4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah

4 * hyvä olohuone Gemündissä, rauhallisella paikalla, suoraan kansallispuiston vieressä, mutta lähellä kaupunkia Hyvät retkeilijät ja luonnon ystävät! Etsitkö hienoa rentoutumispaikkaa? Omakotitalomökki Gemündissä on ihanteellinen lähtökohta lomallesi Eifelin kansallispuistossa.Tervetuloa mukavaan savuttomaan taloamme Gemündissä. Täysin varustetusta erillisestä keittiöstä (kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin) on näköala Urft-joelle. Keittiön vieressä on ruokasali, jossa iso pöytä 6 hengelle ja tilaa 2 syöttötuolia.25 m²: n olohuone-ruokailutilassa uudet viihtyisät sohvat kutsuvat rentoutumaan. Tässä on nykyisiä kirjoja ja karttoja Eifelistä, ja voit suunnitella erilaisia retkiä rauhassa. Olohuoneessa on satelliitti-TV (42 tuumaa) ja DVD-soitin (MP3, CD, iPod). Sieltä iso lasiovi johtaa etelään suuntautuvaan pieneen verantaan, jossa on istuimet ja yli 3 askelmaa kauniissa puutarhassa, jota ympäröivät pensasaidat (ainoaan käyttöön) ja leikkipaikka. Siellä on myös luonnollisesti varjostettu terassi, jossa voit nauttia auringosta ja grillasta häiriöttömästi.Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta. Suuri parivuode, säädettävät patjat 180 cm leveällä, vaatekaappi ja toimitusvaihtoehto taaperovuoteelle. Makuuhuoneessa parivuode, 200 cm leveä, säädettävät patjat, vaatekaappi ja satelliitti-TV sekä tilaa matkasängylle. Sekä pöydällä että istuimilla. Kolmas huone, jossa kerrossänky, pieni pöytä ja runsaasti leluja, on tarkoitettu lapsille. Yläkerran uusi päivänvalohuone on klo 2 WC ja amme varustettu. Pohjakerroksessa on myös päivänvalohuone, kylpyhuone suihkulla, pesuallas ja säilytystila.Lattiat ovat lapsiystävällisiä, laminaattia, vinyyliä tai korkkia. Kaikki pistorasiat ovat lapsiturvallisia. Kiinnitämme mielellämme portaiden portin yläosaan.Voit tallentaa juomia viileässä kellariin tai pelata peliä kicker-pöydässä. Pesukone ja keskuslämmitys ovat myös siellä.Puutarhassa on lukittava pyörävaja.Valitettavasti vuodesta 2019 alkaen meidän on korotettava hintoja 2 eurolla.Uusi Stadt Schleiden -maksu on 0,50 € / yö ja vieras.3% kaikista kustannuksista on tässä vaadittu maksu turvallisesta verkkomaksusta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah

  • Onko majoituspaikassa 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah uima-allas?

    Ei, 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah?

    Ei, 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah?

    Lähellä majoituspaikkaa 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah sijaitsevat nähtävyydet ovat Circuit de Spa-Francorchamps, Nürburgring, Star Trek Convention - FedCon, Bonn Central Railway Station, Bad Godesberg, Phantasialand, Nürburg, Eurogress Aachen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah on?

    Majoituspaikan 4 Wohlfühl-haus In Gemünd, Ruhige Lage, Direkt Am Nationalpark, Doch Citynah peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.