Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location (Kensington, Kanada)

Koko talo/asunto 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location (Kensington, Kanada)

4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location

4 tähden Waterfront Cottage -Darnley, PEI - vuodepaikkoja 6 - 2 kylpyhuonetta - hyvä sijainti Anna sinun huolehtia ajautua pois kun lähdet lomallesi meidän mökki Darnley, Prince Edwardin saarella. Greg ja LeeAnn Weeks tuovat rakkautensa veteen, suolaveteen ja virkistykseen yhdessä rauhallisella paikalla Anne's Landissa, P. E.I., Kanadan pohjoispuolella.Shoresillä on 3 samanlaista rantamökkiä. Jos haluat lukea arvosteluja, tutustu The Shores lähetetty Home Away / VRBO RED mökki kuin ensisijainen valokuva. Koska tämä on uusi viesti, valitettavasti meillä ei ole mitään palautetta - vain sitä, mikä näkyy pääsivullamme.Tämän kauniisti suunnitellun kesämökin avoin ilmapiiri herättää ajatuksen rannikon englantilaisesta mökistä ja tarjoaa kirkkaan mukavan ympäristön, joka on toisarvoinen. Kaikista huoneista on upeat näkymät veteen. Olipa viettänyt mukavassa queen-size-vuoteessa tai käpertyneenä suosikki kirjaan, katsella ikkunaa ja kuvitella itseäsi merestä.Tilava makuuhuone molemmilla tasoilla on täydennetty kylpyhuoneilla, joissa on poreamme yläkerrassa ja alakerran suihku. Lisäksi on epämiellyttävä kaksinkertainen piilota-vuode ylimääräisiä jäseniä miehistön. Vedä sänky on hieno lapsille, mutta sitä ei suositella aikuisille. Meillä on pari queen size -vuorisänkyä, joita voit käyttää, jos käytettävissä tai voit tuoda omasi.Moderni, hyvin varusteltu keittiö (tai keittiö) alakerrassa on kaikki mukavuudet, joita saatat tarvita tyydyttämästä pirteitä ruokahaluja, joita kova päivä ulkona leikkiessä. Myös astianpesukone auttaa puhdistamaan aterioiden jälkeen. Tai vietät illan wrap around fiesta kannella katsellen uskomattoman auringonlaskua ja grillausta tuoreen saaliin päivän.Huonokas sää ei ole koskaan ongelma mökissä, sillä kirkkaat aurinkoiset värit herättävät tilaa. Televisio, videot ja videonauhuri kulkevat ajan ja pitkän kaukopuhelinkortin avulla voit tavata kavereita kotona, jotka ovat menettäneet veneen tällä lomalla.Jännitystä merenkulkijoille, tuo kanootti, kajakki tai purjelauta ja käynnistä se veneen lipasta paikan päällä. Kuuma ulkosuihku odottaa paluuta! Kauniit rannat, punaiset pyörätiet, lähikauppa ja monet muut paikalliset nähtävyydet ovat kivenheiton päässä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location

  • Onko majoituspaikassa 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location uima-allas?

    Ei, 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location?

    Kyllä, 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location?

    Lähellä majoituspaikkaa 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location sijaitsevat nähtävyydet ovat Green Gables, Summerside Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location on?

    Majoituspaikan 4 Star Waterfront Cottage -Darnley, PEI - Sleeps 6 - 2 bathroom - Great location peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.