Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes (Hatchet Lake, Kanada)

Koko talo/asunto 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes (Hatchet Lake, Kanada)

4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes

4 Br kotona poissa kotoa, valtameren vieressä ja minuutin päässä kauniista järvistä Tämä koti on lämmin, kutsuva ja erittäin rauhallinen. Yhden hehtaarin päässä se sijaitsee umpiksessa, jota ympäröivät omena, päärynä, kuusama ja kuuset. Se on täydellinen takapiha kroketilla (joka tulee talon mukana!) ulkona hummeri juhla piknikpöydällä ja jopa keinu riippumatossa. Talo on 100 vuotta vanha, ja siellä on monia kauniita antiikkiesineitä ja moderneja päivityksiä, mukaan lukien kaksi kylpyhuonetta. Alakerran pääkylpyhuoneessa on ilmasuihku ja yläkerran kylpyhuone / pesutupa johtaa kannelle, josta ei tule hukata yöaikaista näkymää nousevaan kuuhun. Lounge-tuolit toimitetaan juuri tätä tarkoitusta varten. Talossa on 4 makuuhuonetta: toisessa queen-size-vuode, kahdessa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta - joista yksi on seinään sisäänrakennettu kapteeni-sänky. Paljon hauskaa lasten nukkumiseen ja leikkimiseen! (Toinen sänky on maassa ja sopii taaperoille. Olohuoneessa on kaunis Vermont Castings -hella ja puu toimitetaan, jos sinulla on viileä aamu ja sinun täytyy lämmetä. Olohuoneen ulkopuolella on monien kävijöiden suosikki tila: pieni mutta kaunis 'aurinkohuone' - entinen talon sisäänkäynti. Se on loistava aamukaupan teetä ja paperin lukemista varten. Tarjoamme myös kortteja, backgammon- ja krokinoleita, scrabblea ja hauskanpitoa pihalla (kroketin mukana) hevosenkenkäsarjaa. Viimeksi olemme lisänneet kauniisti viritetty piano! Talo on varustettu langattomalla kuituoptiolla (ja kaapelitelevisiolla) ja keittiössä on kaikki mitä tarvitset isoihin tai pieniin illallisiin. Astiat ainakin kaksitoistaista asetusta varten, ylenmääräiset lasit, popcorn-popper ja kaikki tarvitsemasi välineet. Liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni ja astianpesukone sisältyvät hintaan, samoin kuin propaani bbq ja ulkokäyttöön tarkoitettu palokammio, jossa on ritilä hiilen bbq'ingille.Herring Cove on siunattu useilla lähistöllä olevilla järvillä - lähinnä aamuhalua on vain minuutin kävelymatka kaistaan ja upea Look Off / Cliff Walk, joka on suosittu haligonien keskuudessa päästäkseen eroon kaikesta, on vain viiden minuutin kävelymatka tielle. Lisäksi vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä on suosittu Pavia-kahvila ja galleria. Makean veden uinnin lisäksi ulkoiluharrastajat voivat nauttia patikoinnista, pyöräilystä, melonnasta, makean veden ja syvänmeren kalastuksesta, valaiden katsomisesta, lintujen tarkkailemisesta, purjehdusta ja jopa purjelautailua. Vain 20 minuutin päässä on Halifaxin upein ranta - Crystal Crescent Provincial Beach & Park. Rantaa ympäröivät vaellukset jatkuvat mailia, josta on kauniit näkymät.Tämä alue, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Halifaxin keskustasta, on myös aivan nurkan takana York Redoubtin kansallishistoriallisesta linnoituksesta ja on täydellinen tukikohta etelärannan, Annapolis-laakson ja itärannan tutkimiseen.Tiedän, että rakastat taloa, rakastat aluetta, rakastat Halifaxia ja maakuntaa. Tule nauttimaan!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes

  • Onko majoituspaikassa 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes uima-allas?

    Ei, 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes?

    Kyllä, 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes?

    Lähellä majoituspaikkaa 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes sijaitsevat nähtävyydet ovat Halifax Stanfield International Airport, Downtown Halifax, Harbourside Market, Halifaxin satama, Swissair Flight 111 Memorial, Point Pleasant Park, Canadian Museum of Immigration at Pier 21, Cornwallis Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes on?

    Majoituspaikan 4 Br Home Away From Home, Next To The Ocean & Minutes From Beautiful Lakes peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.