Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms (Newquay, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms (Newquay, Iso-Britannia)

32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms

32 ONE Lusty Glaze - huoneisto, joka mahtuu 6 vierasta 3 makuuhuoneessa 32 ONE Lusty Glaze on kolmen makuuhuoneen huoneisto arvostetun One Lusty Glaze -kehityksen toisessa kerroksessa ja sillä on yksi hienoimmista asetuksista lohkon pää, joka on merelle päin, ja se on henkeäsalpaava rannikkoalueiden panoraama useiden perheiden rannoilla kosketusetäisyydellä, mutta silti lähellä Newquayn keskustaa Pohjois-Cornishin rannikolla.TILATVieraille on varattu varattu autopaikka aivan rakennuksen takaosan pääovien ovien ulkopuolella. Leveät portaat, hissi toiseen kerrokseen ja pysäköintialueen poikki on henkilökohtainen metallivarastohäkki pyörille, märkäpukuille, lainelaudaille ja rantavälineille.SIJAINTI32 ONE Lusty Glaze on yksi hienoimmista paikoista Newquayssa kaukana kaupungin keskustasta ja samalla helpon kävelymatkan päässä näistä palveluista. Porth, Lusty Glaze, Tolcarne ja Great Western -rannat ovat muutaman minuutin päässä perheen päivistä. Chester Road -ostoskeskus on lähellä sekä Tesco Express.Newquayn rautatieasema ja sen haarajohto Pariin, joka yhdistää Lontoon Paddingtonin Penzanceen, on kymmenen minuutin kävelymatka kaupungin läheiselle puolelle. Newquay Cornwallin lentokenttä on kuuden mailin päässä ja Truro City neljätoista mailin päässä, ja se tarjoaa Cornwallin suurimman ostoskeskuksen.KeittiöAvoin suunnitelma-alue, jossa on integroitu jääkaappipakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, neljä rengasta oleva sähköliesi ja uuni. Expresso-kahvinkeitin, leivänpaahdin.Oleskelutila ja ruokailutilaKolme istuttava sohva, oleskelutilasohvaistuin, sohvapöytä, taulu-tv Freeview: lla ja Netflix (vieras käyttää omaa Netflix-tiliä). BOSE-musiikkikeskus, sivupöytä ja lamput. Olohuoneen lasiovet taitetaan taaksepäin, jotta pääsy suurelle parvekkeelle saa upeat näkymät merelle ja rannikolle.Ruokapöytä ja tuolit. Hallikaapissa on kaksi ylimääräistä tuolia.saliHall-kaapissa pesukone ja kuivausrumpu, silitysrauta ja -lauta, hoover, ylimääräiset ruokasalin tuolit.PäämakuuhuoneKing-size-parivuode, yöpöydät ja lamput, vaatekaappi, lipasto, seinälle asennettu TV. Oma kylpyhuone, suihku, wc, pesuallas, peili ja hylly.Makuuhuone kaksiKing size-parivuode, yöpöydät ja lamput, vaatekaappi ja lipasto.Makuuhuone kolmeKaksi sänkyä, yöpöytä ja lamput, vaatekaappi ja lipasto.Perhe kylpyhuoneKylpyamme suihkulla ja lasiseinällä, WC, pesuallas, pyyhekuivain, peili ja hylly.laitteistoWifi, lattialämmitys, hissi, leveät portaat, metallisäiliö ja pesuallas.PysäköintiYksi osoitettu autopaikka kerrostalon takana olevan pääsisäänkäynnin ovien edessä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms

  • Onko majoituspaikassa 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms uima-allas?

    Ei, 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms?

    Ei, 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms?

    Lähellä majoituspaikkaa 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms sijaitsevat nähtävyydet ovat Lusty Glaze, Newquay Cornwall Airport, Padstow Harbour, The Eden Project, The Lost Gardens of Heligan, St Mawes Castle, Porthminster Beach, Tolcarne Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms on?

    Majoituspaikan 32 One Lusty Glaze - An Apartment That Sleeps 6 Guests In 3 Bedrooms peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.