Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location (Oradour-sur-Vayres, Ranska)

Koko talo/asunto 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location (Oradour-sur-Vayres, Ranska)

3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location

L'Etacq - kauniisti muunnettu lintu kuvankauniissa Ranskassa Les Palennes on 4 *, 50 hehtaarin kokoinen kiinteistö, se sijaitsee pienen kukkulan yläosassa, ilman naapureita, se oli alun perin toimiva maatila, ja kivitalo ja lato on uudistettu ja uusittu sympaattisesti vieraamme voivat rentoutua ja rentoutua yksinäisyydessä. Olemme vain 10 minuutin ajomatkan päässä Oradour-sur-Vayresista, josta löydät valikoiman ravintoloita, boulangeries, boucherie,apteekki, lääkärit ja supermarketit. Rochechouart ja St Junien, joissa on erinomaisia ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia, ovat lyhyen ajomatkan päässä.Ranskan Nouvelle Acquitaine (entinen Limousin) -alue on yksi Ranskan vähiten tiheästi asutuista alueista, ja tämä on ilmeistä koskemattomien vierintäkenttien, kukkuloiden ja laaksojen suurilla alueilla. , kajakki tai hevonen. Voimme suositella hyvää ratsastustilaa lyhyellä etäisyydellä ja Oradour-sur-Vayresin paikallinen matkailutoimisto voi auttaa polkupyörävuokrauksessa tutustumaan alueen vihreiden kaistojen kilometreihin ja tarjoamaan lisätietoja paikallisista 'takaisin' luontoa tutkittavia paikkoja.On olemassa lukuisia järviä, joissa voit käyttää pieniä päivittäisiä lisenssimaksuja, kun kalastat pois kalastuksesta. Monissa suurimmissa järvissä on myös ihmisen rannat, joista osassa on hengenpelastajavalvonta, jossa voit uida, kajakilla, polkuveneellä, surffailla tai vain rentoutua ja nauttia auringonpaisteesta. Meille on lähempänä järviä, mutta Vassiviere-järvi on yksi Ranskan suurimmista keinotekoisista järvistä ja hieman yli 1 tunnin 45 ajomatkan päässä Les Palennesista.Meillä on 3 ruokapaikkaa, joista suurin, L'Etacq on erittäin tilava kahden makuuhuoneen huone, kaksi kylpyhuonetta, jossa on oma yksityinen länteen kalustettu terassi, jossa on bbq. Rozel on pohjakerros, iso yhden makuuhuoneen vammainen 'ystävällinen' gite, jossa on myös oma yksityinen länteen kalustettu terassi. Molemmilla vierailla on upeat näkymät, ja näiden terassien auringonlaskut ovat yksinkertaisesti uskomattomia. Bonne Nuit on kodikas ensimmäisessä kerroksessa yhden makuuhuoneen gite, sillä ei ole omaa terassia, mutta lyhyen kävelymatkan päässä ulkoisista portaista giteelle on nimetty puutarha-alue yksinomaan tämän giteen käyttöön.Kaikki asiakkaat voivat hyödyntää uima-altaan, porealtaan ja uima-altaan terassin, jossa on ulkosalla syöminen, chimineas ja rottinki puutarhakalusteet, aurinkotuolit ja -varjot.Kaikki vuodevaatteet, pyyhkeet ja uima-altaan pyyhkeet tarjotaan, ja vuoteet valmistetaan valmiiksi saapumisasi varten Ilmainen tervetuliaispaketti, joka sisältää ylellisyyksiä ja keskeisiä tarvikkeita, odottaa sinua ja auttaa sinua saamaan lomasi hyvään alkuun.Läheisissä Oradour Sur Vayresin ja Rochechouartin kaupungeissa on useita ihastuttavia ravintoloita ja baareja sekä supermarketteja, leipomoita, teurastajia ja apteekkeja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Uima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location

  • Onko majoituspaikassa 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location uima-allas?

    Kyllä, 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location?

    Kyllä, 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location pysäköintiä saatavilla?

    Ei, 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location sijaitsevat nähtävyydet ovat Centre de la Mémoire, Feeriland, Château de Nexon, Aéroport International, Parc Bellevue, Palais des sports de Beaublanc, Place de la Motte, Quartier de la Boucherie.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location on?

    Majoituspaikan 3 gites, renovated to a high standard in a picturesque, peaceful location peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.