Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country (Nipomo, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country (Nipomo, Amerikan Yhdysvallat)

3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country

3 BR 3 BA Blacklake -huoneisto Oaks-kentällä lähellä Pismo-rantaa ja viinimaata Black Lake Golf Resort sijaitsee Kalifornian aurinkoisella keskusrannikolla Santa Barbaran ja San Luis Obispon välillä, ja se toivottaa tervetulleeksi kaiken tason golfarit. Blacklake, Avila Beach Golf Resorts ja monet muut paikalliset Central Coast -kurssit tarjoavat asiakkaillemme alennusta golfista. Viinitilat ovat liian lukuisia laskeakseen, mikä mahdollistaa laajan valikoiman viininmaisteluelämyksiä. Lähellä on lukuisia rantoja, samoin kuin taidegallerioita ja viehättäviä kaupunkeja.Tämä erittäin houkutteleva yksikkö on kaksikerroksinen kolmen makuuhuoneen kahden ja puolen kylpyamme, joka näyttää Oaks-kurssin ensimmäiselle vihreälle. Yksikkö on kokonaan uusittu, sisältäen kivi työtasot, keittiön ja kylpyhuoneiden laattalattiat, uudet keittiökoneet, uudet olohuonekalusteet ja uudet king-size-vuoteet.Olohuoneessa on seinälle asennettu 55 HDTV: ssä, DVD / CD-soitin, WIFI, takka kaasulokilla sekä mukava oleskelualue, ruokailutila ja aamiaisbaari. Liukuva lasiovi avautuu parvekkeelle, josta näkyy Oaks-kurssin ensimmäinen vihreä ja toinen teelaatikko. Parvekkeella on myös kaasugrilli. Puoli kylpyhuone sijaitsee aivan oven edessä.Keittiö on täysin varustettu ruokailuvälineillä, lasilla, ruokailuvälineillä, keittiövälineillä, kahvinkeittimellä ja leivänpaahtimella jne.Kolme makuuhuonetta ovat yläkerrassa ja kaksi kylpyhuonetta. Makuuhuoneesta on näkymät Oaks-kurssin ensimmäisen vihreän yli. Kylpyhuoneessa on kirkkaasti valaistu turhamaisuus, joka on erillinen isäntäkylvystä, sekä pieni turhamaisuus. Makuuhuoneessa on uusi king-size-vuode ja taulu-HDTV. Toinen makuuhuone on aulassa ja siinä on myös uusi king-size-vuode. Kolmas makuuhuone on sisustettu kahdella erillisellä vuoteella. Toinen kylpyhuone sijaitsee aulan päässä ja siinä on suihku ja täysikokoinen etulaskupesuri ja kuivausrumpu. Molemmat kylpyhuoneet uusittiin lokakuussa 2017.Olemme uima-klubin jäseniä, joka on kävelymatkan päässä. Uimakerhossa on mukava uima-allas sekä poreallas. Vieraillemme on käytettävissä avain.Yhden ajoneuvon edessä on autokatos ja lisäpaikoitus vierekkäin lisäajoneuvoille.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country

  • Onko majoituspaikassa 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country uima-allas?

    Kyllä, 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country?

    Ei, 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country sijaitsevat nähtävyydet ovat San Luis Obispo County Regional Airport, Pismo Beach Premium Outlets, Santa Maria Pub-Capt G Allan Hancock Field Airport, Bubblegum Alley, Lompoc Airport, Morro Bay Aquarium, Raketenstart - Vandenberg Air Force Base.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country on?

    Majoituspaikan 3 Br 3 Ba Blacklake Condo On The Oaks Course Near Pismo Beach And Wine Country peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.