Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. (Pensacola Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. (Pensacola Beach, Amerikan Yhdysvallat)

3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.

Palm Beach # 254 Club: Uudempi kunnostus 3BR / 3Ba, sinun hyvin ansaittu pako! Yksikkömme on # 254 (osoitteessa 1390 Ft Pickens Rd., Pensacola Beach, FL 32561) toisessa ja kolmannessa kerroksessa länsipäässä rakennettaessa neljä aidattua kompleksia. Yksikön sisällä ovat korkeat holvikatot, viimeaikaiset maalit ja uudet huonekalut, sisäänrakennetut kalusteet, märkäbaari, paljon kaappitilaa ja tilavat oleskelutilat. Siellä on makuuhuone, jossa on oma kylpyhuone ja parveke Persianlahdelle. Toisessa makuuhuoneessa on queen-vuode ja oma kylpyhuone suihkulla. Yläparvella on kerrossänky-tyyliset sängyt, joissa pohjassa täysi ja kaksi erillistä päällä. Siellä on myös kylpyhuone suihkulla. Parvella johtava lasten leikkipaikka on legoja, palapelejä, kirjoja ja pelejä. Siellä on myös lapsikokoinen futoni, jota pienempi lapsi voisi käyttää sänkyyn. Täydellinen keittiö on pieni, mutta siinä on uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone, kaksinkertainen pesuallas, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Ruokapöydässä on kuuden paikkainen pöytä ja baarikeittiö aikuisten viihdettä varten. Tärkeimmässä oleskelutilassa on asennettu LED-TV, iso sohva, joka soveltuu nukkumiseen tai jopa nukkumiseen, ja ylellinen pöytä, josta on näkymät rannalle ja Meksikonlahtelle. Liukuovi, näytöllä, johtaa ylempään parvekkeelle, josta voit nauttia ranta näkymistä, kun sinulla on aamukahvia tai yölakki. Tietoja kompleksista: Palm Beach Club on pieni, porteilla varustettu yhteisö aivan rannan päässä, joka rajoittuu Ft Pickensin lahden saaren kansallisen rannikon alueelle ja läänin virkistysalueelle, joka tarjoaa suojattuja näkymiä eliniän ajan. Pensacolan rantavaunu pysähtyy täällä! Yhteisö koostuu 84 luksushuoneistosta neljässä kolmikerroksisessa rakennuksessa, jotka sijaitsevat suoraan Pensacola Bayn äärellä ja tukevat merta. Asukkaat ja vieraat voivat leikkiä Persianlahden aalloilla kadun toisella puolella, nauttia erilaisista vesiurheilulajeista tai lounge-tilassa lahden edessä sijaitsevan suuren uima-altaan aurinkoterassilla. Rakennusta palvelevat 2 portaikkoa ja hissi, joten pääsy on erittäin helppoa ja kätevää verrattuna korkea-asumiseen. Osoitettu yksityinen ja suljettu parkkipaikka, jossa on 2 autoa yksikköä kohti, ja sitten avoin pysäköinti vieraille tai lisäajoneuvoille. Tässä yksikössä on 2 parveketta, joista on panoraamanäkymät Meksikonlahdelle. Kiinteistöä hoidetaan ammattimaisesti täysipäiväisellä kunnossapitopalvelulla. Tämä on ainutlaatuinen kiinteistö suojattujen näkymiensä, kätevän sijaintinsa vuoksi rautatievaununa, pysäköintialueen ja virkistyskeskuksen vieressä, sijainti Äänellä ja avoin kävelymatka merelle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. uima-allas?

    Ei, 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.?

    Ei, 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views.?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. sijaitsevat nähtävyydet ovat Gulf Islands National Seashore, Historic Old Town, McGuire's Irish Pub, Pensacola Beach Trolley, Panhandle, National Museum of Naval Aviation, Pensacola International Airport, Cordova Mall.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. on?

    Majoituspaikan 3 Bedrooms At The Quiet End Of Pensacola Beach! Gulf & Bay Views. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.