Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. (Campbell River, Kanada)

Koko talo/asunto 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. (Campbell River, Kanada)

3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach.

3 makuuhuoneen koti rauhallisella Cul De Sac yhden korttelin päässä Seawalk ja Beach. 2500 neliön jalka kahden kerroksen perheen kotiin. Kolme makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, iso avokeittiö, ruokailutila ja perhehuone, jossa on erillinen olohuone. Ominaisuudet; 52 tuuman HD-satelliittitelevisio. Suuri piha patio ja BBQ erillinen palo kuoppaan alueella. Huone 4 ajoneuvoa varten ajotieltä ja RV: n pysäköinti talon vieressä. Räätälöity koti on rakennettu vuonna 2007 ja on ollut omistajana koko ajan eikä tarvitsisi mitään.Kiinteistö sijaitsee Campbell Riverin Willow Pointin alueella noin 10 minuutin matkan päässä keskustasta. ja kaikki mukavuudet sekä tarjoaa helpon pääsyn alueen virkistysaktiviteetteihin.Tällä varauksella on joustava peruutusehdot - hyvitykset annetaan 30 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää.100% palautusta annetaan matkustajille, jotka peruutetaan vähintään 30 päivää ennen sisäänkirjautumista. Matkustajille, jotka peruuttavat 14–29 päivää ennen sisäänkirjautumista, annetaan 50%: n palautus vuokra-summasta. Takaisinmaksuja ei myönnetä matkustajille, jotka peruuttavat alle 14 päivää ennen sisäänkirjautumista.Talomme säännöt: ei sovi alle 2-vuotiaille, ensisijainen vuokraaja on 25 tai vanhempi, ei tupakointia, ei juhlia tai tapahtumia, ei lemmikkejä.Kaikkiin loma-asuntoihin sovelletaan lyhytaikaista vuokrasopimusta, ja ne on allekirjoitettava ennen saapumista.Lyhyen aikavälin vuokrasopimuksessa määritetään selvästi vahinko- ja vastuuvelvollisuus.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. uima-allas?

    Ei, 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach.?

    Ei, 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. pysäköintiä saatavilla?

    Ei, 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach.?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. sijaitsevat nähtävyydet ovat Mount Washington Alpine Resort, Campbell River Airport, April Point Seaplane Base Airport, Cortes Island Aerodrome, Desolation Sound Airport, Refuge Cove Seaplane Base Airport, Courtenay Airpark, CFB Comox.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. on?

    Majoituspaikan 3 Bedroom Home On A Quiet Cul De Sac One Block From The Seawalk And Beach. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.