Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands (Broughton, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands (Broughton, Iso-Britannia)

3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands

3 makuuhuoneen majoitusta Westray, Orkney Islands Orkneysaarten kuningatar Westray on kaunis päästä kaikki pois -kohde, mutta on vain lyhyen lauttamatkan päässä mantereelta .. Kaikki pohjakerroksessa: Olohuone / konservatorio, jossa palkit ja puulattia. Ruokasali / keittiö, jossa liuskekivi. 3 makuuhuonetta: 1 parivuode (5ft), jossa on ylimääräinen kerrossänky ja kylpyhuone, jossa on suihkuhuone ja wc, 1 twin, 1 kerrossänky ja oma suihkuhuone ja wc. Suihku wc: llä. . Lattialämmitys ja sähkö. Pesukone (ulkoisessa rakennuksessa). Runsaasti pysäköinti.Kaikki ominaisuudet: Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Matkasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. DVD. CD. Sähköliesi. Mikroaaltouuni. T / dyer ja pakastin (ulkoisessa rakennuksessa). Suuri yhteinen, maisemoitu puutarha, jossa on istuinalue ja kalusteet. Luonnollinen vesihuolto porausreiältä. Tupakointi kielletty.. Kaikki ominaisuudet: Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Matkasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. DVD. CD. Sähköliesi. Mikroaaltouuni. T / dyer ja pakastin (ulkoisessa rakennuksessa). Suuri yhteinen, maisemoitu puutarha, jossa on istuinalue ja kalusteet. Luonnollinen vesihuolto porausreiältä. Tupakointi kielletty.. Kauniit merinäkymät. Kauniit merinäkymät. Nämä kauniit, hyvälle tasolle kunnostetut lomamökit nauttivat vertaansa vailla olevista näkymistä merelle. Israelin kuningatar Westray on lopullinen päästä pois kaikista kohteista. Tämä kaunis saari, joka sijaitsee Orkney-mantereen pohjoispuolella, tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman, jossa on monia historiallisia ja kulttuurisesti kiinnostavia nähtävyyksiä. Jokainen Westray-kausi nauttii omasta maustaan loputtomien kesäpäivien kanssa, ja talvella saatat olla onnellinen todistamassa Northern Lightsia (Aurora Borealis), joka ei ole koskaan unohtunut. Lintulajeja on monenlaisia, eikä O'Burrianin linnan vierailua nähdäksesi upean puffin-siirtomaa. Kävele pitkin kivisiä rantoja nähdäksesi sinetit ja katsella merilintujen sukellusta. Vieraile Westray Heritage Centre -keskuksessa, historiallisessa Notlandin linnassa tai yhdellä arkeologisista kohteista. Westray Craft Trail, jossa voit katsella paikallisia ihmisiä, jotka tekevät tavaransa, antavat käsityksen saaren elämästä. Opastettuja kierroksia ja pyöränvuokrausta on saatavilla ja golfkenttä on lähellä. Nauti rentouttavasta lomasta tämän maagisen saaren rauhassa ja yksinäisyydessä. Kaupat, pubit ja ravintola 2 mailia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Pyykinpesukone
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands uima-allas?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands sijaitsevat nähtävyydet ovat Italian Chapel, Westray Airport, Sanday Airport, Stronsay Airport, North Ronaldsay Airport, Skara Brae, Kirkwall Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands on?

    Majoituspaikan 3 Bedroom Accommodation In Westray, Orkney Islands peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.