Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft (Lowestoft, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft (Lowestoft, Iso-Britannia)

3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft

3 makuuhuoneen majoitus Oulton Broadissä, lähellä Lowestoftia Haaksirikko sijaitsee erinomaisella paikalla tutkimaan Norfolk Broadsin kansallispuistoa ja kaunista Suffolkin rannikkoa hiekkarannoineen .. Maantaso:Avoin oleskelutila: Laatoitettu lattia.Asuinalue: 42 'Freeview Smart TV: llä, DVD-soittimella, bluetooth-kaiuttimella ja lasiovilla, jotka johtavat puutarhaan.Ruokailualue.Keittiöalue: Aamiainen, sähköuuni, sähköliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja pesukone / kuivausrumpu.Erillinen wc.Ensimmäinen kerros:Makuuhuone 1: Huoneessa on 2 erillistä vuodetta ja Freeview-tv.Makuuhuone 2: Yhden hengen vuode ja Freeview-tv.Suihkuhuone: Suihkukaappi, wc ja pyyhekuivain.Toinen kerros:Makuuhuone 3: parivuode, ilmainen TV ja kylpyhuone, jossa kylpyamme, wc ja pyyhekuivain. Sähköinen lattialämmitys, sähkö, vuodevaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi. Tervetuliaispaketti. Suljettu puutarha, jossa on patio ja puutarhakalusteet. Tieliikenteen pysäköinti. Tupakointi kielletty. Huomaa: Vain pariskunnat ja perhevaraukset. Tonteilla on aidattu joki .. Tämä upea joenrantahotelli sijaitsee Lothing-järven laidalla, ja sieltä on näkymät Norfolk Broadsin kansallispuiston eteläpäässä sijaitsevalle laajalle. Se on kunnostettu rakkaudella korkeatasoiseksi painottaen muotoilua ja mukavuutta. Haaksirikko on rivitalo, josta on uskomattomat näkymät kolmessa kerroksessa, mukaan lukien toisen makuuhuoneen parveke makuuhuoneesta kylpyhuoneella. Koko omaisuudesta löydät nykyaikaisia kosketuksia, sekoitettuna luonnonmateriaaleihin ja sisustussuunnitteluun.Hotelli sijaitsee erittäin suositulla Oulton Broadin kylällä, ja sinne on kävelyetäisyydellä joen pubeista, ravintoloista ja kaupoista. Norfolk Broadsin kansallispuisto on erityisen suosittu kesällä ja venevuokraus on saatavilla joenmatkojen, nopeiden veneiden kilpa-autojen ja kauniin puiston avulla, josta voit pysähtyä ja katsella maailmaa. Lowestoftissa on ihana ranta, ja siellä on myös ympäri vuoden koiran ystävällisiä paikkoja. Lyhyen ajomatkan päässä etelään on Southwold, joka on aina suosittu laiturillaan, kirkkailla värillisillä rantamökillä ja kaloilla. Aldeburgh, RSPB Minsmere, Dunwich ja Suffolk Heritage Coastline ovat kaikki helpon matkan päässä, joten The Shipwreck ja The Barnacle ovat täydellinen paikka Suffolk Getawaylle. Rautatieasema on kävelyetäisyydellä majoituspaikoista, joten miksi ei hopilla ja viettää päivä keskiaikaisessa Norwichin kaupungissa, jossa on linna, katedraali, museot, hienot ostosmahdollisuudet ja ravintolat. Ranta 2 kilometriä. Kauppa, pubi ja ravintola ½ mailin. Nämä kolme ovea toisistaan sijaitsevat kiinteistöt voidaan varata yhdessä majoittamaan jopa 9 vierasta.Ilmainen WiFi

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft uima-allas?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft sijaitsevat nähtävyydet ovat Norwich City Football Stadium, Burgh Castle, Pleasure Beach Great Yarmouth, Great Yarmouth Beach, North Drive Boating Lake, Norwich Cathedral, Oulton Broad Water Sports Centre, Pets Corner.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft on?

    Majoituspaikan 3 Bedroom Accommodation In Oulton Broad, Near Lowestoft peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.