Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham (Docking, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham (Docking, Iso-Britannia)

3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham

3 makuuhuoneen majoitus Little Snoringissä, lähellä Fakenhamia Tämä omakotitalo on loistava tukikohta sekä Norfolkin Broadsille että rannikolle, ja siellä on paljon nähtävyyksiä helpon matkan päässä .. Kaikki pohjakerroksessa.Olohuone: 50 'Freeview Smart TV.Ruokasali / viherhuone: 36 'Freeview Smart TV ja ranskalaiset ovet, jotka johtavat puutarhaan.Keittiö: sähköuunilla, sähköhella, mikroaaltouunilla, jääkaapilla, pakastimella, astianpesukoneella, pesukoneella / kuivauksella ja laattalattialla.Makuuhuone 1: parivuode ja kylpyhuone, märkä huone, suihku, wc ja pyyhekuivain.Makuuhuone 2: Kuninkaallisella sängyllä.Makuuhuone 3: erillisillä vuoteilla.Kylpyhuone: suihkulla kylpyammeella, wc ja pyyhekuivain. Sähköinen keskuslämmitys, paneelilämmittimet, sähkö, liinavaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi mukana. Korkea tuoli. Tervetuloa pakkaus. Suljettu nurmikkoinen puutarha, jossa oleskelualue ja puutarhakalusteet. Yksityinen pysäköinti 4 autolle. Tupakointi kielletty.. Sleepy Willow sijaitsee viehättävässä nimessä Pikku kuorsaus kylässä. Se on loistava valinta hyvään yöuniin, ja kaiken tämän merilevyn jälkeen olet varma, että arvostat mahdollisuutta ladata akkuja tyylikkäässä ympäristössä. Tämä omakotitalo on vain 15 minuutin päässä Wells-next-the-Seastä, suosittu niin lomailijoiden kuin paikallistenkin keskuudessa. Täältä löydät viehättävän laiturin, kapearaiteisen rautatien, joka kulkee tiensä alas leveälle hiekkarannalle, maalattuja ranta-mökkejä ja paljon upeita ruokailu-, juoma- ja ostospaikkoja. Matka itään tai länteen täältä ja löydät kauniita rannikkoteitä ja kyliä, jotka tarjoavat erilaisia merenrantapaikkoja, mukaan lukien rannat, suot ja laiturit. Foodies myös pilaantuu valinnan vuoksi, koska Norfolk nauttii kukoistavasta pubiruokapaikasta, ja monet paikat tarjoavat kausiluonteisia paikallisia tuotteita. Tee aikaa vierailla Holtissa, josta löydät todella ainutlaatuisen pääkadun, joka on täynnä käsityöläisiä ja putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Suuntaa viereiseen Thursford-kokoelmaan maistelemaan menneitä päiviä, etenkin talvella, kun se isännöi heidän kuuluisaa joululahjoaan Joulupukin maagisen matkan kanssa. Voit olla myös portilla Norfolk Broadsiin 40 minuutissa ”, mikä tekee siitä loistavan tukikohdan niille, jotka haluavat kokea Norfolkin. Ja jos vierailet kesällä, voit palata Sleepy Willowiin lasillisen viiniä kauniissa puutarhassa tai jos olet siellä chilliseminä aikoina, sytytä vain puupoltin, rentoudu ja rentoudu. Mitä tahansa päätätkin tehdä, Sleepy Willowin valitseminen lomallesi on loistava valinta ja olet varma, että palaat takaisin. Ranta 10 mailia. Kauppa, pubi ja ravintola ½ mailin.Ilmainen WiFiKoiria saa pitää vain kovilla lattiatiloilla (tähän sisältyy oleskelualue, keittiö ja ruokasali).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham uima-allas?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham sijaitsevat nähtävyydet ovat Hunstanton Beach, Sandringham Estate, The Shrine of Our Lady of Walsingham, Blakeney National Nature Reserve, Gibraltar Point, Embassy Swimming Pool, Pleasure Beach, The Embassy Theatre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham on?

    Majoituspaikan 3 Bedroom Accommodation In Little Snoring, Near Fakenham peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.