Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend (Ewenny, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend (Ewenny, Iso-Britannia)

3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend

3 huoneen majoitusta Ewennyssä, lähellä Bridgendiä Suuri perhelomakohde, joka sijaitsee lähellä ihanaa Walesin rannikkoa, lähellä luonnonsuojelualueita ja upeita villieläimiä, se on loistava alue tutkittavaksi !. Maantaso: Olohuone: avotakka, 32 'Freeview-TV ja puutarhaan johtavat lasiovet. Ruokasali. Keittiö: Galley-tyyli, sähköhella, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin ja astianpesukone. Kodinhoitohuone: pesukoneella ja kuivausrummulla. Makuuhuone 1: erillisillä vuoteilla. Kylpyhuone: suihkulla kylpyammeella, wc ja pyyhekuivain. Ensimmäinen kerros: Makuuhuone 2: Kuninkaallisella sängyllä ja sängyllä. Makuuhuone 3: Kerrossänky. Suihkuhuone: jossa suihkukaappi, wc ja pyyhekuivain. Kaasun keskuslämmitys, sähkö, liinavaatteet, pyyhkeet, langaton internet ja takat. Pinnasänky, syöttötuoli ja portaikko. Tervetuliaispaketti .. Suuri, suljettu nurmikkoinen puutarha, jossa patio ja puutarhakalusteet. Pyöräkauppa. Yksityinen pysäköinti 2 autolle. Tupakointi tai e-savukkeet. . Hiljaisessa umpikujassa Ewennyn kylässä, joka on kuuluisa Walesin vanhimmasta keramiikasta ja Heritage Coast -alueella, löydät Myfanwyn, asuntolan bungalowin, jolla on suuri, suljettu puutarha. Kun astut sisään etuovesta, josta pääsee helposti pyörätuoleihin, on kahden hengen huone, kylpyhuone, tilava olohuone, jossa avotakka viihtyisiksi öiksi, ja puutarhaan johtavat lasiovet. Aurinkoinen ruokasali johtaa keittiön keittiöön, josta on näkymät puutarhaan. Yläkerrassa on makuuhuone, jossa on king-size-vuode ja sänky, ja helppo pääsy parvella pinnasänkyyn, syöttötuoliin ja portaikkoon. Kaunis lastenhuone kerrossängyllä ja suihkuhuone täydentävät kuvaa. Myfanwy sijaitsee Glamorganin valessa, vain muutaman kilometrin päässä Ogmore-by-Sea- ja Southerndown-rannoista, paikalliset pubit, ravintolat, puutarhakeskus, kahvila ja kaupat ovat helpon matkan päässä autolla, jalka tai polkupyörällä. Cardiffin, Cowbridgen ja Penarthin länsipuolella sekä Porthcawlin, Swansean ja The Mumblesin (Gateway to Gower) kanssa itään, koko perheelle on tarjolla runsaasti nähtävyyksiä. Myfanwy-mökki on täydellinen kohde mellakoitsijoille ja pyöräilylle, ratsastusta rannalla, surffausta ja golfia. Celtic Manor ja Millennium-stadion ovat alle tunnin päässä. Ranta 3 mailia. Kauppa, pubi ja ravintola 500 metriä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend uima-allas?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend sijaitsevat nähtävyydet ovat Millennium Stadium, Airport Cardiff, Cardiff Central railway station, Red Castle, Caerphilly Castle, Cardiff Castle, Rhossili Bay, Ogmore Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend on?

    Majoituspaikan 3 Bedroom Accommodation In Ewenny, Near Bridgend peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.