Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell (Starbotton, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell (Starbotton, Iso-Britannia)

3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell

3 makuuhuoneen majoitus Beckermondsissa lähellä Kettlewellia Tämä mökki sijaitsee Yorkshire Dalesin kansallispuistossa ja on ihanteellinen loma tukikohta rauhalliselle maaseudulle. Maantaso:Olo / ruokailuhuone: monipolttoaineella, TV, DVD-soitin ja CD-soitin.Keittiö: sähköliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, pesukone ja kuivausrumpu. . Ensimmäinen kerros:Makuuhuone 1: Kun king-vuode.Makuuhuone 2: erillisillä vuoteilla.Makuuhuone 3: erillisillä vuoteilla.Kylpyhuone: suihkulla kylpyammeella ja wc .. Sähkölämmittimet, sähkö, vuodevaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi sisältyvät. Sisältää monipolttoainepolttimen alkuperäisen polttoaineen .. Suljettu puutarha, jossa patio, puutarhakalusteet ja BBQ. Pyörävarasto. Yksityinen pysäköinti 2 autolle. Tupakointi kielletty. Huomaa: Kiinteistössä on luonnollinen vedenjakelu lähteestä .. Beckermondsin kaunis hamlet sijaitsee Yorkshire Dalesin kansallispuiston sydämessä. Tämä erillinen lomamökki tekee ihanteellisen retkeilyn arjesta, sillä se on yksi viidestä asunnosta tässä syrjäisessä paikassa. Beckermonds, 'vanhalta pohjoiselta' tarkoittaa 'purojen tapaamista'. Täällä on Oughtershaw ja Greenfieldin yhtymäkohdassa yhtymäkohta, että Wharfe-joki aloittaa matkansa Langstrothdalen läpi Upper Wharfedaleen ja sitten määrittelee edelleen yhden kuuluisimmista juhlista. Oikea oven ulkopuolella ovat ikimuistoiset kävelymahdollisuudet asetettu keskellä henkeäsalpaavia maisemia sekä yksityinen perhokalastus lähellä (taimenta, maksuton, maalis-syyskuu). Yksityinen, suljettu, koiran ystävällinen, länteen päin oleva puutarha on upea aurinko ansa kesällä iltaisin, josta voit odottaa harvinainen punainen orava ja erilaisia ?? villieläimiä. Viiden meripeninkulman helppokulkuisen säteilyn säilyessä löydät kolme ainutlaatuista dales pubia. Miksi ei käydä yhdessä 11 meripeninkulman vaihteessa? Hawesin markkinat ovat vain 7 mailin päässä, ja niissä on kauppoja, pubeja, ravintoloita, teehuoneita, pankkeja ja apteekki sekä perinteinen brittiläinen kala- ja siruravintola. Hawes on myös kuuluisa Hawes Creamery, Wallace ja Gromitsin suosikki Wensleydale-juusto. Kauppa 5 mailia, pubi ja ravintola 4 mailia.Tämä ominaisuus voidaan varata yhdessä East House Farmin (UK2213) kanssa majoittaakseen 12 vierasta.Ilmainen WiFiTämä ominaisuus on luonnollista vesihuoltoa läheiseltä, suljetulta keväällä. Vain yksi koira. Mukana on puupolttoaineen alkuperäinen polttoaine, jonka jälkeen se on saatavilla paikallisesti kustannuksella. Suljettu puutarha.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell uima-allas?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell sijaitsevat nähtävyydet ovat International Airport Leeds Bradford, Black Sheep Brewery, Brontë Parsonage Museum, Harrogate railway station, Great Yorkshire Show, Bowes Museum, Malham Tarn, Grassington Festival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell on?

    Majoituspaikan 3 Bedroom Accommodation In Beckermonds, Near Kettlewell peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.