Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands (Arnside, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands (Arnside, Iso-Britannia)

3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands

3 huoneen majoitusta Arnsidessa lähellä Grange-over-Sandsiä Tämä ihastuttava mökki sijaitsee kauniissa Arnsiden rannikkokylässä ja on vain kivenheiton päässä rannalta ja rautatieasemalta. . Maantaso:Olohuone: sähkökiuas ja 40 'Freeview-TV.Ruokasali.Keittiö: sähköuunilla, kaasuliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin ja astianpesukone.Erillinen wc .. Ensimmäinen kerros:Konservatorio: johtaa puutarhaanMakuuhuone 1: Parivuode.Makuuhuone 2: parivuode.Makuuhuone 3: Yhden hengen sänky.Suihkuhuone: suihkukaappi, wc ja pyyhekuivain. . Kaasun keskuslämmitys, kaasu, sähkö, liinavaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi mukana .. Suljettu puutarha, jossa oleskelualue ja puutarhakalusteet. Yksityinen pysäköinti 1 autolle. Tupakointi kielletty. Huomaa: Puutarhaan on 6 askelmaa .. Tämä täydellinen mökki on paras paikka nauttia kaikesta, mitä Arnside tarjoaa, upeista näkymistä merelle, rautatieasemalle lähellä ja kaikki kaupat, pubit ja ravintolat vain kivenheiton päässä, se on täydellinen lomamökki lähteä autosi takana ja tutustu alueeseen.Sen omituisen asettelun ansiosta voit nauttia myöhäisestä auringosta viherhuoneessa ensimmäisessä kerroksessa, kun taas pohjakerroksessa on erilliset ruokailu-, keittiö- ja oleskelutilat. Kolme makuuhuonetta ja perheen kylpyhuone ensimmäisessä kerroksessa tarjoavat mukavan järjestelyn niin perheille kuin ystävillekin.Arnside-kylässä, erinomaisen luonnonkauneuden alueella, lähellä on paljon luonnonkaunis kävelyretkiä, pyöräilyreittejä ja jopa kalastusta. Promenadin varrella on runsaasti putiikkeja, ravintoloita ja pubeja. Miksi et kokeilla kuuluisia kaloja ja siruja?Arnside on täydellinen tukikohta tutustua Etelä-Järvien ja Yorkshire Dalesin ympäröiviin alueisiin. Hyppää junalla seuraavaan Grange-over-sands -pysäkin viehättävään viktoriaaniseen merenrantakaupunkiin, jossa on valikoima kauppoja ja kahviloita. Pysy vielä muutaman askeleen päässä Cartmelin kylästä, joka tunnetaan Etelä-Järvien 'ruokajuomapääkaupungina' ja on kuuluisa tahmeasta toffeevanukasta. Ajo vie vain 30 minuutin päässä Windermerestä ja Bownessista ja yli kuuluisalle Ingletonin vesiputoukselle Yorkshire Dalesissa. Ranta 100 metriä. Kauppa ja pubi 100 metriä, ravintola 120 metriä. Ilmainen WiFiKonservatoriosta on 6 askelta puutarhaan. Enintään 2 koiraa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands uima-allas?

    Ei, 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands sijaitsevat nähtävyydet ovat Winter Gardens, Lake District Visitor Centre at Brockhole, Central Pier, Lake District Sheep Dog Trials, Hill Top, Blackpool North railway station, Blackpool Dance Festival, Lytham Proms Festival Weekend.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands on?

    Majoituspaikan 3 Bedroom Accommodation In Arnside, Near Grange-over-sands peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.