Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck (Running Spri, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck (Running Spri, Amerikan Yhdysvallat)

3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck

3. 5 Story Eagle Lodge- Suuri ryhmälle, Lasten parvi leikkihuone ja toinen kerros Kaunis 3. 5 tason hytti 1/2 kilometrin päässä Green Valley Lake. Täysin uusittu massiivitammea lattiat, mänty katot, ja matkustamon sisustus. 3 tilavaa makuuhuonetta ja 3 kylpyhuoneet. Ylimmän kerroksen kerrossängyssä on puskuriallas / pokeripöytä. Yhdessä makuuhuoneessa on lasten parvi-leikkihuone, jonka yksi vieraistamme kutsui 'salaiseksi huoneeksi'. Suuri toinen kerros kannella uusi kaasugrilli, patio pöydät ja 15 tuolia. Aidattu piha lemmikille. Lyhyt puolen kilometrin kävelymatka kuohuviinistä järvestä. AvaruusGreen Valley Lake on rauhallinen 9 hehtaarin järvi, jota ympäröi metsä ja se on 4 kauden paratiisi ja asioita joka kaudella. Vuodesta Lehdet muuttuvat väriä loka-marraskuu Kelkkailu, Snow Play, Patikointi, järvi uinti, venevuokraus, kalastus on monia aktiviteetteja nauttia! Retkeilyreitit ympäröivät yhteisöä, ja on yhteisö koripallo ja lentopallokenttä, rullalautailu alue, kalastus (luvanvaraiset), vapaa lumi leikkipaikat (pari kelkat ovat mukana), motorisoimattomat venevuokraus (myöhäinen kevät / kesä), uima- osa järven kesällä (pientä maksua vastaan), ja koira ystävällinen osassa järven.Mökissä on uuden ruostumattoman laitteet, yhdet valkoiset lakanat jokaiseen sänkyyn huovalla ja matkustamon teemalla peittoja. Serta-tyynyt ovat jokaisessa sängyssä. Mukana on 12 valkoista pyyhettä ja pesulappuja. Uusi 43 'Smart roku tv on olohuoneessa ja WiFi / ethernet-yhteys on käytettävissä laitteissa. Ei kaapeli-TV on mukana, mutta voit allekirjoittaa Netflix tilille ja rajoitetun määrän suoratoistotiedostoja vapaa kanavat ovat käytettävissä. Meillä on DVD-kirjasto, johon on liitetty Blue Ray-soitin. Peli kaappi on koripallo, lentopallo, monet lautapelejä, sekä pelimerkki asetettu ylimmässä kerroksessa pokeri / puskurin biljardipöytä.Pieni virta kulkee takapihan läpi ja näkymät linnuista ovat hauskoja katsella keittiön ikkunasta.Mökin asettelu on seuraava. -Pienetaso on oleskelutila, jossa on keittiö, olohuone, ruokailutila ja kylpyhuone. Olohuoneessa on 11 jalka 9 jalka nahka poikkipinta, ruokapöytä istuimet 6, aamiaisbaari ja 4 uloste, shakki / ruutupöytä ja 2 tuolia.-Katason makuuhuone on jopa 7 portaita ja on liitteenä lasten parvi leikkihuone, tässä huoneessa on täysi / täysi kerrossänky ja twin vyöryä sänky. - Yksi vielä 15 portaita on makuuhuone, jossa on queen-vuode, isäntä kylpyhuone ja toinen kerros kannella. Toisen kerroksen kannella on uusi kaasugrilli, patio pöydät ja 15 tuolia.-Toinen 14 portaiden lento on ylimmän kerroksen kerrossänky ja kylpyhuone. Tässä kerrossängyssä on täysi / kaksinkertainen kerrossänky, twin / twin-kerrossänky, parivuode ja yhdistelmäpenkkiallas ja pokeripöytä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck

  • Onko majoituspaikassa 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck uima-allas?

    Ei, 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck?

    Kyllä, 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck pysäköintiä saatavilla?

    Ei, 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck?

    Lähellä majoituspaikkaa 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck sijaitsevat nähtävyydet ovat Big Bear Mountain, Snow Valley Mountain Resort, Snow Summit, Moonridge Animal Park, Bear Mountain, Big Bear City Airport, San Bernardino International Airport, Apple Valley Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck on?

    Majoituspaikan 3.5 Story Eagle Lodge- Great For Group, Kids Loft Playroom & Second Floor Deck peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.