Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 (Pensacola Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 (Pensacola Beach, Amerikan Yhdysvallat)

3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8

3/3 Across the Gulf mutta aivan Sound Waterfront 'Blue Heron' nukkuu 8 3 makuuhuonetta, 3 Bath Condo sijaitsee sisäänkäynnin Fort. Pickens National Seashore Floridan Pensacola Beachin länsipäässä. Tämä huoneisto sijaitsee 3. kerroksessa, 2 auton kapasiteettia katettu autokatos. Tämä tilava yksikkö voi nukkua jopa 8 henkilöä. 2 queen-size-vuodetta ja yksi Kalifornian kuningas, sekä upouusi nahka vedä mukava sohva nukkuja. Pensacola Beach äskettäin äänesti # 5 U. S. Ja kansallinen merenranta äänesti # 1 U.ssa! Palm Beach Clubilla on kaikki maailman parhaat puolet. Tämä huoneisto on suoraan äänelle ja on kadun toisella puolella Persianlahdelta. Ainoa rakennus kahden veden rungon, pääsy äänen tai Meksikonlahdella on muutaman minuutin päässä. Suuri mukavuutta vesiurheilun harrastajille pystyt ankkuroimaan veneesi, ratsastaa vesiskoottereilla hiekalle, mela-aluksella ja kajakilla sydämesi sisältöön. 'Ääni' on erinomainen lasten leikkiä varten tai nauttia altaasta ja kaikista näkymistä, joita se tarjoaa. Upeat rannat ja smaragdi -vedet ovat askeleen päässä. Katettu pysäköinti tarjotaan avuksesi. Auringonnousu ja auringonlaskut ovat upeita ..... saari odottaa sinua. Täysin varusteltu keittiö Astiat, keittiötarvikkeet, Kahvimylly Keurig ja säännöllinen tippa kahvinkeitin, tehosekoitin ja leivänpaahdin. Tämä sijaitsee aivan veden ääressä, suoraan kadun toisella puolella Meksikonlahdelta. Tämä on kolme tasoa. Avatkaa etuovi ja voit mennä ylös yläkertaan olohuoneeseen ja keittiöön ja yläkerran parvi makuuhuoneeseen tai alakerrassa jossa toinen portaat vie sinut kaksi alakerran makuuhuonetta yksi on queen-size-vuode ja shoer ja master King makuuhuoneessa on poreallas, jossa äänensävy 💦 näkymä, et voi Beat That! Hissi pääsy. Tämä on erinomainen sijainti kaukana tungosta keskustasta, mutta silti vain kilometrin päässä ydinalueelta. Julkinen kalastus Pier on 3/4 kilometrin päässä ja Peg Leg Pete yksi suosituimmista ja ympäri vuoden täynnä osteri ja tuore mereneläviä täyden palvelun baari ravintola ja venesatama on alle 1/8 kilometrin päässä. On valtava kaunis uima-allas, joka on avain avain vain lomanviettäjille ja monimutkaisia ​​omistajia, jotka pysyvät Palm Beach Club. Julkinen BBQ grilli kadun yli, lähellä condo uima-allas, internetyhteys, wifi, kannella, kävellä rantaan, ulkosuihku, yksityinen piha, lähellä golfkenttä sijaitsee Gulf Breeze sisällä 7 mailia. Ostokset ovat 2 mailin päässä Walmartista sekä Publixistä ja Super Walmartista 6 mailin päässä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8

  • Onko majoituspaikassa 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 uima-allas?

    Kyllä, 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8?

    Ei, 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8?

    Lähellä majoituspaikkaa 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 sijaitsevat nähtävyydet ovat Gulf Islands National Seashore, Historic Old Town, McGuire's Irish Pub, Pensacola Beach Trolley, Panhandle, National Museum of Naval Aviation, Pensacola International Airport, Cordova Mall.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 on?

    Majoituspaikan 3/3 Across From Gulf But Right On Sound Waterfront The Blue Heron Sleeps 8 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.