Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul (Westmount, Kanada)

Koko talo/asunto 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul (Westmount, Kanada)

2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul

2650sqft 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta SYDÄT Vanhasta Montrealista Saint Sulpice ja Saint PAUL Keskeisellä paikalla, Vanhassa Montrealissa, Dacoh Livingin uusi ylellinen huoneisto on askeleen päässä vedestä, turistinähtävyyksistä ja kaikista parhaista ravintoloista, baareista, kahviloista ja klubeista, joita Vanha Montreal tarjoaa. Sinulla on pääsy 2500sqft, 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta ja upea muotoilu.Se on ehdottoman ainutlaatuinen, mukava, puhdas, hämmästyttävän sijainti ja täysin varustettu kaikella mitä tarvitset. Se on täydellinen useille ammattilaisille, pariskunnille, perheille ja hiljaisten ystävien ryhmälle.Koko kerroksen parvella pääsee yksityisellä hissillä.Parvella on maamerkkiikkunat, ja sitä ympäröivät upeat näkymät Vanhaan Montrealiin. Tämä ylellinen parvi on täysin kunnostettu maun mukaan ja sisältää ainutlaatuiset mukavuudet. Yksityinen hissi aukeaa käytävälle, joka johtaa tämän ylellisen parven tärkeimpiin asuintiloihin: nykyaikainen avokeittiö sijaitsee aivan tyylikkäästi sisustetun suuren ruokailutilan vieressä, samoin kuin kunnostetut aitot putket ja puupalkit. parvella. Valtavasta asuintilasta on näkymät vilkkaalle Saint Paul -kadulle. Yksikkö on suunniteltu ylellisyyttä mukavuudeksi, ja yksityisyyden maksimoimiseksi se tarjoaa ensimmäisen makuuhuoneen, jossa on kaksi queen-vuodetta, toisen makuuhuoneen king-size-vuode ja kolmannen makuuhuoneen, jossa on king-size-vuode.Erittäin nopea langaton internetyhteys on luotu pitämään sinut ajan tasalla WE-tarjoamastasi yksityisestä pysäköintialueesta 2 korttelin alas 30 dollarilla päivässäSinulla on täysin varustettu kokin keittiö ja suunnittelijakalusteetMeillä on yksityinen pysäköintimahdollisuus 30 dollaria per yö 280 metrin päässä tästä asunnosta, rajoittamaton pääsy ja erittäin turvallinenHarvinainen vanhassa montrissaYksityinen Butler GroupeDacohissa:Nimeni on Jim ja olen nimitetty ja henkilökohtainen hoitajasi Montrealissa oleskelun ajaksi. Butlerina, olen täällä auttamassa ja vastaamassa kaikkiin haluamaasi pyyntöihin ja palveluihin. Tavoitteenamme on tehdä vierailustasi hotellissa mahdollisimman nautinnollinen kokemus!Voit ottaa minuun yhteyttä käyttämällä airbnb: lläsi annettua puhelinnumeroa tai sähköpostitse, kuten ilmoittautumistietosi ilmoittavat :)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Concierge-palvelu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Vedenkeitin
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul

  • Onko majoituspaikassa 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul uima-allas?

    Ei, 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul?

    Ei, 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul pysäköintiä saatavilla?

    Ei, 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul?

    Lähellä majoituspaikkaa 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul sijaitsevat nähtävyydet ovat Le Village, International Airport Montreal, Notre-Dame Basilica, Boulevard St-Laurent, Olympic Park, Palais des congrès de Montreal, Central Station, Le Vieux Montréal.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul on?

    Majoituspaikan 2650sqft 3 Bedrooms 2 Bath Heart Of Old Montreal On Saint Sulpice And Saint Paul peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.