Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf (Weischlitz, Saksa)

Koko talo/asunto 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf (Weischlitz, Saksa)

2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf

2 huoneen majoitus Weischlitzissä / Geilsdorfissa Viihtyisä huoneisto on kalustettu yksityiskohtaisesti ja sijaitsee Geilsdorfissa. Se tarjoaa talon ensimmäisessä kerroksessa 50 m²: n asuintilaa tarpeeksi tilaa mukavan loman viettoon perheen kanssa.Ensimmäisessä makuuhuoneessa on parivuode, erillinen lasten huone on varustettu kerrossänky. Keittiö on hyvin varusteltu ja tarjoaa tilaa yleisille aterioille. Viihtyisässä olohuoneessa on satelliitti-tv ja äänijärjestelmä. Huoneiston kaunis parveke sijaitsee suoraan pähkinäpuun alla.Huoneistossa on monia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Viereisessä rakennuksessa on jakaa kuntosali, sauna ja takkahuone. Kesäisin voit käyttää puutarhaa, jossa on auringonottoalue, uima-allas ja kodikas oleskelualue, jossa on grilli. Kylmänä vuodenaikana voit käyttää Grillkotaa.Tämä talo tekee jokaisen lapsen syke nopeammin. On suuri leikkimökki ja trampoliini. Pyöräily meidän klassisen traktorin läpi kylän kautta on mahdollista pyynnöstä. Polkupyöriä sekä murtomaahiihtoja talvella voi vuokrata.Alue on ihanteellinen monille vapaa-ajanviettomahdollisuuksille: Morgenröthe-Rautenkranzin Saksan avaruusnäyttely, Plohn-teemapuisto, jossa on monia nähtävyyksiä nuorille ja vanhoille, kiipeilyä metsästä Plöhlin patoon ja kiipeilyä metsäpuistossa Schöneck ja Vogtland-areena Klingenthalissa EuroopassaMonia kesän ja talven tapahtumia voi kokea seuraavilla nähtävyyksillä: Mylauer-linna lähellä Göltzschtalbrückeä, kaivos Tannenbergsthalissa, Mylaun linna ja Voigsbergin linna Oelsnitzissa, tippukivikuola 'Dragon Cave' SyraussaJopa talvella alue kutsuu sinut erilaisiin aktiviteetteihin: maastohiihtoladu Geilsdorfissa, hiihtokeskus Schöneck, jossa on useita hissejä, ja kattava polkupyöräverkosto, lisää hissejä Klingenthalissa, Mühlleitenissä, Zwotassa, Erlbachissa ja Tšekin tasavallassa Bublovassa ja Ochsenkopf Fichtelgebirgessa.- Pysäköinti a. d. Perus / ilmaiseksi- Allas toukokuu - syyskuun loppu- Yhteinen ulkouima-allas- Kulutuskulut sisältyvät hintaan- Omistaja asuu talossa- Helmi. Pesukone (lataus)- Vuodevaatteet / pyyhkeet. (Mukana)- Siivous (sisältyy hintaan)- Pinnasänky: 1- syöttötuoli: 1

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Uima-allas
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Satelliitti-TV
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf

  • Onko majoituspaikassa 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf uima-allas?

    Kyllä, 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf?

    Ei, 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf?

    Lähellä majoituspaikkaa 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf sijaitsevat nähtävyydet ovat Kartoffelhaus, Heinrichs, El Greco, BAOBAB, Theater Plauen, Deutsch-Deutsches Museum Mödlareuth, Talsperre Pöhl, Naherholungsgebiet Untreusee.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf on?

    Majoituspaikan 2 Zimmer Unterkunft In Weischler Ot Geilsdorf peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.