Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled (Bled, Slovenia)

Koko talo/asunto 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled (Bled, Slovenia)

2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled

2 Ihastuttavat huoneistot vain kivenheiton päässä maailmankuululta Bled-järvestä 2 modernia huoneistoa viehättävässä rakennuksessa erittäin keskeisellä paikalla kahden minuutin kävelymatkan päässä Bledin rannasta, joka on yksi Alppien kauneimmista järvistä. Järviä ympäröivät maalaukselliset vuoret, keskiaikainen linna, ja sieltä on viehättävä 1700-luvun kirkko saarella. Tarjolla on laaja valikoima ravintoloita, baareja ja muita hyödyllisiä palveluita, jotka ovat kävelymatkan päässä huoneistoista ja valtava valikoima talvi- ja kesäaktiviteetteja alueella - upeat retket ja maastopyöräily ympäri vuoden, uinti järvellä kesällä ja hiihto lähellä talvella. Huoneistoissa on yksi makuuhuone, yksi kylpyhuone ja olohuone / keittiö ruokailutila. Äskettäin sisustettu korkeatasoisesti ja erittäin keskeisellä paikalla. Jokaisessa huoneistossa on tilava ja parveke.Emona Bled Huoneisto 3: Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Se sisältää kahden hengen makuuhuoneen, 1 kahden hengen vuodesohva, parvekkeella, plus kylpyhuone ja iso avoin olohuone / keittiö / ruokailuhuone. Muita itsepalvelumajoituksen mukavuuksia ovat liesi, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, satelliitti-tv, langaton internetyhteys ja ilmastointi. Lakanat ja pyyhkeet on säädetty avuksesi. Parveke pääsy vain makuuhuoneen kautta. Emona Bled Asunto 4: Huoneisto sijaitsee toisessa kerroksessa. Käytävä avautuu kahden hengen makuuhuoneeseen (joka on sisustettu houkuttelevalla massiivipuukalusteella), iso kylpyhuone (suihkukaapilla) ja suuri avoin moderni keittiö, ruokailutila ja olohuone, josta on pääsy parvekkeelle. Olohuoneessa on pieni kahden hengen vuodesohva, joten huoneisto voi nukkua korkeintaan 4. Huoneistossa on kaapeli-tv (joitakin Englanti kanavia), WiFi internet, DVD-soitin, stereot ja ilmastointi.Huomaa:* Joskus on varhain aamulla melua postitoimistosta vieressä.* Huoneistojen takana on kaksi tilaa - saatavilla ensimmäisenä palvellaan ensin. Muutoin paria pysäköintialueita muutaman sadan metrin päässä asunnosta ja ilmainen pysäköinti 5-10 minuutin kävelymatkan päässä.lisäravinteet:Tourist vero: 3. 13 euroa / aikuiset / yö, 1. 57 EUR lapset 7-18 / nightTourist vero lasketaan voimassa olevan lainsäädännön mukaan varauksen yhteydessä. Jos paikalliset matkailuvaraussäännöt muuttuvat varauksen ja saapumisen välillä, saapumishetkellä oikea summa veloitetaan.Siivousmaksu 30 EURVauvanvuoteet / muut vaihtoehdot: Vauvan sänky voidaan toimittaa pyynnöstä (lisämaksu 7 euroa per yö).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled

  • Onko majoituspaikassa 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled uima-allas?

    Ei, 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled?

    Ei, 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled pysäköintiä saatavilla?

    Ei, 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled?

    Lähellä majoituspaikkaa 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled sijaitsevat nähtävyydet ovat Ljubljanan linna, Triglav National Park, Planica, Metaldays, Punk Rock Holiday, Bus station Ljubljana, Aerodrom Ljubljana, Centre Stožice.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled on?

    Majoituspaikan 2 Lovely apartments just a stones throw from the world famous Lake Bled peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.