Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding (Crich, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding (Crich, Iso-Britannia)

2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding

2 makuuhuoneen kivimökki, rauhallinen sijainti, ihanteellinen kävelylomailuun, rentoutumiseen Tyypillinen Derbyshiren kivimökki, jossa on viihtyisä oleskelutila, jossa on matala kattokatto ja hiilitehostekaasupalo. Kaapit peleillä, palapelit, lego, värikynät ja kirjat, paikalliset tiedot ja kävelykartat. Wifi, televisio ja dvd-soitin nyt saatavana. Uskon, että tämä on loistava paikka tehdä aikaa itsellesi, ystävillesi ja perheellesi, paikka rentoutua, paikka romanssiin. Mökissä on 2 runsasta kahden hengen huonetta, ruokailutila ja hiljattain kunnostettu suihkuhuone. Keittiö avautuu hyvän kokoisella, aidattu, etelään päin olevaan puutarhaan, jossa patio (peitetty varjoksi kesällä), nurmikko ja kukkapenkit. Se on melko yksityinen ja loistava ulkosalla ruokailuun ja koira.Mökki sijaitsee Crichin kylän laidalla, lähellä teline- ja raitiovaunumuseota. Lähellä on paljon julkisia kävelyreittejä. Paljon lyijykävelyjä koirille.Itse Crich on erittäin piktoresque (esiintynyt Peak Practice -sarjassa kuin Cardale kylä) ja sisältää kaiken mitä tarvitset 15 minuutin kävelymatkan päässä: 3 pubia, lähikauppa, ihana leipomo / tee, perinteinen teurastaja, intialainen ravintola, kala ja ranskalaiset. , posti ja jopa kampaamo / kauneussalonki!Crich on vain 15 minuutin ajomatkan päässä Matlock-kylpylästä, jossa on ravintoloita (esp Fish and Chips), Tearooms, Musea, Gullivers Kingdom, Abrahamin korkeudet ja outlet-ostoskeskus.Huippupiiri ja historialliset nähtävyydet, kuten Chatsworth, Hardwick Hall, Keddleston Hall, Haddon Hall ja monet muut ovat kaikki alle tunnin ajomatkan päässä. Jopa Alton Towers on vain noin tunnin ajomatkan päässä.Mökillä on tietoa monista nähtävyyksistä, paikallisista ravintoloista ja kävelyistä. Jopa ampuma-aseiden tutkimuskartat rohkeille tai kokeneille ...

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding uima-allas?

    Ei, 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding?

    Kyllä, 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding?

    Lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding sijaitsevat nähtävyydet ovat Sheffield Railway Station, Nottinghamin linna, Donington Park Circuit, Nottingham railway station, Chatsworth, Pride Park Stadium, Sherwood Forest Country Park, Alton Towers.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding on?

    Majoituspaikan 2 Bedroom Stone Cottage, Peaceful Location, Ideal For Walking Holiday, Unwinding peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.