Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham (Walcott, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham (Walcott, Iso-Britannia)

2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham

2 makuuhuoneen majoitusta Walcottissa, lähellä Stalhamia Lähellä rantaa ja vain nopean ajomatkan päässä Norfolk Broadsista, tämä ihana bungalow merkitsee kaikki laatikot .. Askel sisäänkäynnille. Kaikki pohjakerroksessa: Olo / ruokailuhuone: puuhella, 32 'Freeview-TV ja vuodesohva kahdelle (joustavat nukkumisjärjestelyt). Keittiö: sähköuunilla, sähköuunilla, mikroaaltouunilla, jääkaapilla / pakastimella ja pesukoneella. Konservatorio: Kuivausrummulla. Makuuhuone 1: parivuode ja 28 'Freeview TV. Makuuhuone 2: Kerrossänky. Suihkuhuone: jossa suihkukaappi, wc ja laattalattia. Sähköinen keskuslämmitys, sähkö, liinavaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi mukana. Alkuperäiset puun polttimet mukana. Matkasänky ja syöttötuoli. Tervetuloa pakkaus. Nurmikko tontti, jossa oleskelualue ja puutarhakalusteet (jaettu muiden paikan päällä olevien kiinteistöjen kanssa). 3 pientä / keskikokoista lemmikkiä tervetulleita. Pysäköinti tiellä. Tupakointi kielletty.. Pienessä kehityksessä ja vain ¼ mailin päässä upeasta Walcott-rannasta sijaitsevassa Sea Crestissä on kaikki mitä tarvitset upeaan lomaan, mukaan lukien tyylikäs puupoltin, viherhuone ja puutarha, jossa on puutarhakalusteet, ja se sopii erinomaisesti illallisen ruokailuun. Jos voit repiä itsesi pois rannalta, löydät joukon muita rannikkoympäristöjä tutkimaan, mukaan lukien suot, hiekkadyynit ja kauniit laiturit. Siirry länteen Cromeriin ja löydä koskematon Edwardian merenranta, kävelykatu ja laituri tai uskalla hiukan kauemmas ja vie veneretkelle nähdäksesi sinetit (kausiluonteiset) tai nauti raputuspaikasta Blakeney laiturilla. Suuntaa itään ja löydät Great Yarmouthin Kultaisen mailin ja kaikki messujen hauskaa ja vain hieman kauempana, Pleasurewood Hills, Norfolkin ainoa teemapuisto. Vain 14 mailin päässä on Wroxham, portti Norfolk Broadsille. Täällä voit vuokrata päiväpainon tai liittyä risteilyyn ja katsella maailman ajautumista. Itse asiassa olet lähellä laajojen sydäntä, joten löydät veneitä helposti saatavilla, etenkin läheiseltä Stalhamilta. Ota Bure Valley -rautatie Wroxhamista ja matkusta kaunis Norfolkin maaseudun läpi vilkkaaseen Aylshamin kaupunkikaupunkiin ostos- tai lounaspaikkaan. Muiden nähtävyyksien, kuten rauhallisen Hickling Broad -kadun, Amazonian eläintarhan, BeWILDerwoodin, Saturford-kokoelman ja sen kuuluisan joululahjojen, Pohjois-Norfolkin rautatien sekä Norwichin keskiaikaisen kaupungin kanssa, jotka ovat helpon matkan päässä, todellakin hemmotellaan valinnanvaraa. Kiireisen päivän jälkeen voit sitten palata Sea Crestiin ja rentoutua puutarhassa tai ihanan puupolttimen edessä. Täydellinen! Ranta 520 metriä. Kauppa, pubi ja ravintola ½ mailin. Ilmainen WiFi Askel sisäänkäynnille. Perustelut jaetaan muiden kiinteistöjen kanssa paikan päällä. 3 pientä / keskikokoista lemmikkiä tervetulleita. Vuodesohva vain vaihtoehtona nukkumiseen

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Keittiö
  3. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham uima-allas?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham?

    Kyllä, 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham?

    Lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham sijaitsevat nähtävyydet ovat Norwich City Football Stadium, Norwich Cathedral, North Drive Boating Lake, Burgh Castle, Great Yarmouth Beach, Pleasure Beach Great Yarmouth, Wroxham Barns, BeWILDerwood.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham on?

    Majoituspaikan 2 Bedroom Accommodation In Walcott, Near Stalham peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.