Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell (Charlestown, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell (Charlestown, Iso-Britannia)

2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell

2 huoneen majoitusta Tregrehanissa, lähellä St Austellia Kauniit rannat kutsuvat ja pienet kalastajakylät odottavat löytöä oleskellessaan tässä irrotetussa lomamökissä .. Maantaso:Avoin suunnitelma asuintilaa.Asuinalue: 32 'Freeview-TV, DVD-soitin, puulattia ja ranskalaiset ovet sisäpihalle.Ruokailutila: laattalattialla.Keittiötila: sähköhella, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone ja laattalattia.Erillinen wc.Ensimmäinen kerros:Makuuhuone 1: parivuode ja kylpyhuone, jossa suihku kylpyammeella ja wc (Jack ja Jill jaettu makuuhuoneeseen 2).Makuuhuone 2: erillisillä vuoteilla ja kylpyhuoneella, jossa suihku kylpyammeella ja wc (Jack ja Jill jaettu makuuhuoneeseen 1) .. S��hköinen keskuslämmitys, sähkö, liinavaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi mukana. Tervetuloa pakkaus. Pieni piha, jossa oleskelualue ja puutarhakalusteet. Yksityinen pysäköinti 2 autolle. Tupakointi kielletty. Huomaa: Kahden hengen huoneesta pihalle on ulkoisia portaita, mutta kiinteistössä on myös sisäisiä portaita ensimmäiseen kerrokseen. Vain pariskunnat ja perheen varaukset. . Tämä omakotitalo sijaitsee Tregrehanin kylässä, rauhallisella kadulla vain muutaman minuutin päässä kauniista Cornwallin etelärannikolta. Lähimmät rannat ovat Crinnisin ranta Carlyon Bayssä, jonne pääsee helposti, ja Porthpean, jota tukevat upeat kalliot. Etelään suuntautuvat rannat, kalliovaellukset ja pienet kalastajakylät tekevät tästä erityisen paikan perhelomalle. Historiallinen Charlestown baareineen, pubeineen, museoineen, ravintoloineen ja kauppoineen on myös muutaman minuutin päässä, ja sitä käytetään usein elokuvana ja televisiona alkuperäisten viehättävien ominaisuuksiensa vuoksi. Se on myös koti perinteisille korkeille aluksille, jotka usein ankkuroidaan laiturilla. Kaunis merenkulkukaupunki Fowey on lähellä, kuten Eden-projekti. Heliganin kadonneet puutarhat ja monet National Trust -talot ja puutarhat, jotka ovat myös vierailun arvoisia. Truro, Padstow, St Ives, Looe, Polperro ja Newquay ovat helpon matkan päässä ja tarjoavat upean päivän. Polkupyöräily, golf, purjehdus, melonta ja ratsastus ovat saatavilla paikallisesti. Kauppa 1 maili, pubi ja ravintola 400 metriä.Ilmainen WiFiVain pariskunnat ja perheen varaukset. Tällä ominaisuudella on sisäiset ja ulkoiset portaat, jotka johtavat kahden hengen makuuhuoneen alapuolelta pihalle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell uima-allas?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell?

    Lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell sijaitsevat nähtävyydet ovat The Eden Project, The Lost Gardens of Heligan, Newquay Cornwall Airport, Lusty Glaze, Padstow Harbour, St Mawes Castle, Pinetum Park and Pine Lodge Gardens, Charlestown Harbour.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell on?

    Majoituspaikan 2 Bedroom Accommodation In Tregrehan, Near St Austell peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.