Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington (Bridlington, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington (Bridlington, Iso-Britannia)

2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington

2 makuuhuoneen majoitus Sewerbyssä, lähellä Bridlingtonia Tämä ihana mökki ei voinut olla paremmassa paikassa - ranta, kaupat, ravintolat ja monet perheen nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä .. Maantaso:Olo / ruokailuhuone: 24 'Freeview-TV: llä ja DVD-soittimella.Keittiö: Galley-tyyli, jossa on sähköuuni, sähköliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi ja pesukone.Erillinen wc.Avaa kulutuspinnan portaat ... Ensimmäinen kerros:Makuuhuone 1: Parivuode.Makuuhuone 2: 2 erillistä vuodetta.Suihkuhuone: jossa suihku ja wc .. Kaasukeskuslämmitys, sähkö, vuodevaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi. Matkasänky ja syöttötuoli ovat saatavilla pyynnöstä. Tervetuliaispaketti .. Istuma-alue. Jaettu sisäpiha, jossa on patio. Pyöräkauppa. Jaettu pysäköintialue. Tupakointi kielletty.. Sijaitsee rivin lopussa, Swift Mökki on kaunis kiinteistö, joka sijaitsee Sewerby Hallin vieressä. Mökissä on oleskelualue, ja Sewerbyssä on suuri nurmialue, josta näet monia lapsia. Lisäksi upeat puutarhat, siellä on myös eläintarha, kahvila ja ihana piknik-alueet sekä maa-juna, joka vie sinut pitkin Clifftops alas Bridlington. Lapset rakastavat ratsastusta ja ihana kävelymatka takaisin omaisuuteen.Bridlington on perinteinen merenrantakohteisto, jossa on kiireinen toimiva satama ja pitkä hiekkaranta. Pidä lapset viihdyttyneinä hiekkarannoilla, rock pooling ja aasi ratsastaa rannalla, ja aikuisille on runsaasti baareja ja ravintoloita, sekä Spa-teatteria merenrannalla, jossa kansainvälisiä tekoja pelataan. Sewerbyn pohjoispuolella ovat Bemptonin kalliot, joissa on luontopolkuja ja koulutuskeskus. Voit nähdä puffinit, guillemotit, kittiwakes ja outo sinetti laiskata kivillä. Suosituimmat Fileyn, Flamborough Headin, Scarborough'n ja Whitbyn lomakohteet ovat rannikolla ja helpon matkan päässä. Vilkas kaupunki York on alle tunnin matkan päässä, samoin kuin Hull, vuoden 2017 kulttuurikaupunki. Beverleylla ja Driffieldillä on erinomaiset markkinapäivät, ja lyhyen ajomatkan päässä on runsaasti mahtavia koteja. Tämä loma-asunto sijaitsee erinomaisella paikalla, josta voit tutustua North Yorkin mauriin, Yorkshiren rannikolle ja Yorkshire Woldsiin. Ranta 150 metriä. Kauppa 700 metriä, pubi 100 metriä ja ravintola 300 metriä.Ilmainen WiFiPiha ja pysäköintialue on jaettu naapurin kanssa. Avaa kulutuspinnan portaat ensimmäiseen kerrokseen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington uima-allas?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington?

    Lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington sijaitsevat nähtävyydet ovat Goathland Train Station, Hull Fair, The Spa Bridlington, Filey Beach, North Bay, Cliff Lifts, Scarborough Festival of Speed, Car & Motorcycle Hill Climb, Flamingo Land.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington on?

    Majoituspaikan 2 Bedroom Accommodation In Sewerby, Near Bridlington peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.