Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge (Pooley Bridge, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge (Pooley Bridge, Iso-Britannia)

2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge

2 makuuhuoneen majoitus Keswickissä Viihtyisä, mukava mökki sijaitsee ideaalisesti lähellä Keswickin keskustaa. Houkutteleva, perinteinen Lakelandin kivitalo, joka sijaitsee suojelualueella. Tämä kodikas pieni mökki sijaitsee yli 3 kerroksessa ja tarjoaa viihtyisää majoitusta vain kolmen minuutin päässä Keswickin kaupoista, pubeista ja kahviloista. Retreat on ihanteellinen pariskunnille tai perheille, jotka etsivät keskeistä mutta hiljaista sijaintia, vain lyhyen kävelymatkan päässä järvestä, puistosta ja vapaa-ajankeskuksesta. Maantaso:Keskitetysti lämmitetty majoitus käsittää:Avoin oleskelutila / keittiö / ruokailutila: TV, Bluray / DVD-soitin, CD / kasetti / radio ja puuhella (polttoainetta voi ostaa paikallisesti).Keittiöalue: Kaikilla uusilla yksiköillä, sähköuunilla ja liesi, jääkaappi-pakastin, astianpesukone ja mikroaaltouuni.Taka kuisti: Pesukone ja takki roikkuu alue. Ensimmäinen kerros:Makuuhuone 1: Mökki-tyylinen kahden hengen huone, jossa on koristeellinen takka. Kylpyhuone: Kun kävelet suihkussa, vapaasti seisova kylpyamme, pesuallas ja WC. Toinen kerros:Makuuhuone 2: Jyrkät ja kapeat portaat johtavat tähän ullakkohuoneeseen, jossa on kaksi erillistä vuodetta ja kauniit näkymät Skiddawille velux-ikkunan kautta.Den: Pieni huone, jossa on kirjoituspöytä, ipod / iplayer / mp3-telakka, kirjat / pelit / kartat ja yksi futon Pyynnöstä futonia voidaan käyttää yhden hengen vuoteen sijasta kahden hengen huoneessa (korkeintaan 4 hengelle).Kaikki kaasu, sähkö, vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Pehmustettu istuin ja pinnasänky on saatavilla (ota mukaan oma vuodevaatteet). Varaus sisältää neljä ilmaista kulkua uima-altaalle ja kuntosalille Keswickin vapaa-ajankeskuksessa, jossa on alennuksia keskuksen maastopyörävuokraukseen ja Maryportin kiipeilyseinään. Hyvä Wi-fi kaikissa kerroksissa. Jaettu puutarha, jossa on pieni oleskelualue. Tieliikenteen pysäköinti. Tupakointi kielletty. Jyrkistä portaita ja kaiverrusten mittauksia johtuen on oltava varovainen nuorempien lasten ja liikuntarajoitteisten aikuisten tapauksessa. Pyyhkeet nyt - 22. 01. 16 Päivitetty SH 25-11-14 Kolmas makuuhuone poistettu, joten kiinteistö nukkuu vain 4. Kaikki 5 henkilölle jo vuonna 2015 tehdyt varaukset kunnioitetaan. Cancellatiosn vuonna 2016 tehdyt siirrot 5 henkilölle. EI LONGER ON TUMBLE DRYER! Kiinteistö tarjoaa nyt istuimen lapsille 21. 03. 16 Mt: n omistajalla oli perhekoodi, mutta hän on nyt lopettanut tämän, joten se ei enää ole tarjolla. Hän tietysti kunnioittaa varauksia, jotka on jo tehty alennuskoodilla. Takapuutarha on jaettu. Tämän kiinteistön portaat ovat jyrkät ja kaide on 77cm korkea ja aukot ovat 12 cm. Sisällä olevilla portailla ei ole kaide, joka nousee ullakolle. Tämä ominaisuus katsotaan siksi sopimattomaksi vähemmän liikkuville.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge uima-allas?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge?

    Kyllä, 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge?

    Lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge sijaitsevat nähtävyydet ovat Lake District Visitor Centre at Brockhole, Lake District Sheep Dog Trials, Hill Top, Dalemain House, Rheged Centre, Ullswater, Aira Force, Hutton-in-the-Forest.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge on?

    Majoituspaikan 2 Bedroom Accommodation In Pooley Bridge peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.