Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose (Arbroath, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose (Arbroath, Iso-Britannia)

2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose

2 makuuhuoneen majoitusta Lunan Bayssä lähellä Montrosea Aseta lähellä upeita Lunan Bayn hiekkadyynejä, sopii erinomaisesti perhelomailuun, joten älä unohda ämpäriäsi ja lapiasi !. Maantaso:Olohuone: Kaasuhiileillä ja Freeview TV.Keittiö / ruokasali: Aamiainen-alue, sähköuuni, kaasuliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, astianpesukone, pesukone, kuivausrumpu ja oleskelualueelle johtavat ovet.Erillinen wc .. Ensimmäinen kerros:Makuuhuone 1: Kuninkaallisella vuoteella ja kylpyhuoneella, jossa suihku kylpyammeella ja wc.Makuuhuone 2: erillisillä vuoteilla ja kylpyhuoneella, jossa suihku kylpyammeella ja wc .. Nestekaasun keskuslämmitys, kaasu ja sähkö (£ 1. 50 per henkilö, per yö 1. lokakuuta-1. maaliskuuta), liinavaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi mukana. Matkasänky saatavana pyynnöstä. . Suljettu nurmikkoinen puutarha, jossa oleskelualue ja puutarhakalusteet. Pyöräkauppa. Yksityinen pysäköinti 2 autolle. Tupakointi kielletty.. Lähellä Lunan-lahden rantaa sijaitseva Riverside on yksi pienistä ryhmistä taloja, jotka sijaitsevat upealla merenrantapaikalla, jolle pääsee maatilatiellä, jolla on rataosa, ja upea ranta on vain metrin päässä. Hyvin sisustettu nykyaikaisilla varusteilla ja runsaasti tilaa pariskunnille tai perheille, tämä paritalohotelli on suojattu hiekkadyyneillä, ja aivan sen takana on upea 3 mailin hiekkapuolikas, joka muodostaa Lunan Bayn, joka on yksi hienoimmista rannoista Skotlanti. Ranta on suosittu surffaajien, ratsastajien ja lintuharrastajien keskuudessa, mutta toisinaan kävijät voivat löytää upeaa rauhaa ja hiljaisuutta. Perinteistä lohenkalastusta harjoitetaan toisinaan edelleen kesäisin. Rannalla olevista navoista kiinnitetään verkkoja, jotka antavat kaloja loukkuun laskuvedessä. Lunan-vesi kääntyy rannalle kauniissa suistoalueella. Korkealla ruohoisella bluffilla näkymät joelle ja lahdelle ovat Punaisen linnan rauniot, jotka rakennettiin 1200-luvulla Skotlannin kuningas Williamille. 220 metrin päässä on kahvila, joka tarjoaa paikallisesti tuotettuja ruokia, jotka sopivat erinomaisesti aamiaiseksi tai välipaloja varten rannalla vietetyn loitsun jälkeen. Kauempana, mutta silti helpon matkan päässä Montrose- ja Arbroath-kaupungit ovat tutustumisen arvoisia, kun taas Angus Glens tarjoaa mailin kävelymatkan rauhassa ja hiljaisuudessa, toisin kuin rantamaisemat. Laajemmalla alueella on monia merkittäviä käyntikohteita, kuten Glamisin linna. Kauppa ja pubi 4 mailia, ravintolat 3 mailia.Riverside (UK5325) voi varata yhdessä Fishermans Bothyn (UK5065) ja Beachsiden (UK5197) kanssa majoittaakseen jopa 14 vierasta.Ilmainen WiFiKaikille Inverlunanin kiinteistöille - Pääsy kiinteistöihin on karkea jälki. Hintaan sisältyy talvipolttoainelisämaksu 1.10. – 31.3. Välisenä aikana £ 1. 50 / henkilö / päivä. Tämä maksetaan omistajalle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Pyykinpesukone
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose uima-allas?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose?

    Ei, 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose?

    Lähellä majoituspaikkaa 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose sijaitsevat nähtävyydet ovat The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews, Dunottar Castle, Lunan Bay, Arbroath Cliffs, Arbroath Harbour, St Cyrus Natural Reserve, Carnoustie Golf Links, Glamis Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose on?

    Majoituspaikan 2 Bedroom Accommodation In Lunan Bay, Near Montrose peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.