Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses (Valdáliga, Espanja)

Koko talo/asunto 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses (Valdáliga, Espanja)

17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses

17. C-huvilakartano, muutaman minuutin päässä rannoilta, lähellä Comillaa, tarjoaa kolme taloa Palacio de Hualle on 1500-luvun kiinteistö, joka tarjoaa kolme erillistä, itsenäistä taloa loma-asunnolle. Palacio-pääkartanossa on kuusi makuuhuonetta ja se sopii erinomaisesti kymmenen tai kahdentoista ihmisen ryhmille. Kappelitalossa tai Casa Capillassa, joka sijaitsee heti Palacion vieressä, on kolme makuuhuonetta ja se sopii erinomaisesti kuuden hengen ryhmälle. Porttitalossa, tai 'Casa de la Portalada', on kaksi makuuhuonetta ja se sopii erinomaisesti neljän hengen perheelle. Kaikki talot ovat viihtyisiä ja viehättäviä, ja ne on sisustettu helposti sohvilla ja antiikkiesineillä. Kaunis, suuri 17thC: n 'Palacio' tai huvila-kartano on erittäin tyylikäs, ja se on kunnostettu kokonaan tarjotakseen unohtumattoman kesäloman vuokrauksen Espanjan vihreällä pohjoisrannikolla. Kartanoon kuuluu suuri puisto ja puutarhat ja ihana pieni kappeli. Iso, kauniisti sisustettu takkahuone ja kahdentoista ruokasali tarjoavat täydelliset puitteet perheen tai ystävien tapaamiselle. Hotellissa on viisi tilavaa makuuhuonetta sekä työhuone, pieni ruokasali ja useita terasseja, parvekkeita ja terasseja nauttimaan kauniista näkymistä vihreille kukkuloille ja pelloille hevosten laiduntamisen lähellä. Kiinteistön reunalla virtaa virta, jossa paikalliset ihmiset joskus kalaavat taimenta. Sekä Kappelitalo että Gatehouse ovat myös ihania, tilavia taloja, joista on näkymät ja oleskelualueet ulkona. Kaupat ja ravintolat, joilla on erinomaiset merenelävät, paikalliset vihannekset, liha, ovat kävelyetäisyydellä kylästämme. Kauniit rannat ovat 15 minuutin ajomatkan päässä, samoin kuin maalaukselliset kylät Comillas ja Santillana del Mar. Voi vaeltaa muinaisella Rooman tiellä lähellä sijaitsevilla kukkuloilla, kiivetä Picos-vuorille, kanootti Sellajoessa. Ooppera Palacio de Huallessa:Palacio de Huallen ooppera (Noches Líricas del Palacio de Hualle) pidetään kahden päivän ajan elokuussa. Kaunis konsertti Palacion katetulla terassilla, jota seuraa vastaanotto cocktailbuffetilla ja viineillä ja sherryllä, jota sponsoroivat Tío Pepe -sarjan tuottajien Gonzalez Byass. Opera Palacio de Hualle on osa Santanderin kansainvälistä festivaalia, joka on yksi Espanjan vanhimmista ja arvostetuimmista kesäfestivaaleista. Torni kivitaitot ja 17. C Palacio de Huallen holvit toimivat kauniina taustana tälle poikkeukselliselle ja yksinoikeudelliselle illalla, joka juhlistaa kamarioopperaa, Kanatabrian maaseutua ja avaa yleisölle tämän kauniin kartanon.Palacio de Hualle on esitelty useissa maalaistalo- ja sisustuslehdissä.Sijaitsee pienessä Huallen kylässä, noin 25 perinteisen kyläkylän kylässä. Se on erittäin rauhallinen. Siitä huolimatta hyvin varustetut kaupat ovat kävelyetäisyydellä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses

  • Onko majoituspaikassa 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses uima-allas?

    Ei, 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses?

    Kyllä, 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses?

    Lähellä majoituspaikkaa 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses sijaitsevat nähtävyydet ovat Pestaña, Picos de Europa National Park, Reinosa, Estación de tren, Estación de autobuses, Playa La Concha, Playa del Sardinero, Toranda.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses on?

    Majoituspaikan 17Th C Villa-Manor House, Minutes To Beaches, Near Comillas, Offers Three Houses peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.