Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 (Buxton, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 (Buxton, Iso-Britannia)

13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515

13 Eagle Parade, BUXTON Tämä kolmannen kerroksen huoneisto sijaitsee Buxtonin kaupungissa lähellä Tideswelliä, ja siinä voi nukkua neljä ihmistä kahdessa makuuhuoneessa.13 Eagle Parade on ihana kolmannen kerroksen huoneisto Buxtonin kaupungissa vain seitsemän mailin päässä Tideswellistä Peak-alueella. Huoneistossa voi nukkua neljä ihmistä kahdessa kahden hengen huoneessa yhdessä perheen kylpyhuoneen kanssa. Huoneistossa on myös keittiö, ruokailutila ja olohuone. Pysäköinti ulkopuolella (maantieltä ei ole mahdollista ma-pe 8.30 - 17.30. ANPR seuraa säännöllisesti pysäköintialuetta ja antaa lippuja näinä aikoina pysäköityihin) .13 Eagle Parade on upea huoneisto ihanteellisella paikalla tutustuen Peak District -alueelle.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys. Sähköuuni, induktioliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone / kuivausrumpu, astianpesukone. Älytelevisio, Freeview, WiFi. Polttoaine ja teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Ilmainen yli yön ja viikonlopun maastopysäköinti 2 autolle (julkinen pysäköintialue on saatavana vieressä arkisin veloitettuna - jopa min. £ 0. 80, 1-2 tuntia £ 1. 40 ja 24 tuntia £ 3. 50). Valitettavasti ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kaupat, pubit ja ravintolat 2 minuutin kävelymatka. Huomaa: Ilmaista pysäköintiä maantieltä ei ole saatavana maanantaista perjantaihin klo 8.30 - 17.30, ja ANPR seuraa säännöllisesti pysäköintialuetta ja antaa lippuja näinä aikoina pysäköityihin.Omistaja tarjoaa tässä majoituspaikassa tervetuliaispaketin, joka sisältää pienen laatikon paikallisia suklaita, pullon maitoa, teetä, kahvia ja pullon viiniä (punainen ja valkoinen).Alue: Huipputason ”ympäri vuoden” vetovoima, Peak District tarjoaa maaseutua, viehättäviä kyliä ja upeita maisemia. Se koskettaa kuutta maakuntaa ja sulkee 555 neliökilometriä avoimesta solasta, virtaavista joista ja metsäisistä daaleista.Kaupunki: Buxtonin kahdeksan lämpövesilähteen kuplivien sinisten vesien vakio 28 astetta oli alun perin houkutellut roomalaiset kaupunkiin. Kuitenkin se oli 18. ja 19. vuosisatojen aikana peräkkäisten Devonshiren herttuoiden suojelemana, että nykyisen Buxtonin palladilainen loisto suunniteltiin ja rakennettiin - mukaan lukien upeat puolipyöreät puolikuu, Suuri vakaa, Hallipankki, Aukio. , Paviljongin puutarhat ja Oopperatalo.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Lämmitys
  4. Keittiö
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515

  • Onko majoituspaikassa 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 uima-allas?

    Ei, 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515?

    Ei, 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515?

    Lähellä majoituspaikkaa 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 sijaitsevat nähtävyydet ovat Manchester Airport, Old Trafford Football Stadium, Manchester Piccadilly, Manchester Arena, Etihad Stadium, Manchester Victoria Station, City of Manchester Stadium Museum and Tour, Piccadilly Gardens.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 on?

    Majoituspaikan 13 Eagle Parade, Family Friendly In Buxton, Ref 936515 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.