Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 (Porthmadog, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 (Porthmadog, Iso-Britannia)

10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304

10 Tyddyn Adi, MORFA BYCHAN Tämä kaunis mökki on sisustettu korkeatasoisesti tyylikkäillä varusteilla ja kalusteilla, ja siinä on kolme viihtyisää makuuhuonetta, tilava oleskelutila, jossa on ruokapöytä ja viihtyisä kaasulamppu sekä valoisa viherhuone.Rauhallisella asuinalueella umpikujan varrella, tämä ihana, paritalo kiinteistö sijaitsee suosittu kylässä Morfa Bychan ja on vain kahden mailin päässä satamasta kaupungin Porthmadog. Tämä upeasti sisustettu hotellissa yhdistyvät moderni ja perinteinen, erinomaiset tilat kaikkialla. Aurinkoinen viherhuone avautuu kauniiseen puutarhaan ja näkymät avoimiin kenttiin yli - ihanteellinen grillipaikoille ja ulkosalla. Pieni kyläkauppa ja erinomainen golfkenttä, tämä viehättävä pikkukaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin, varsinkin Black Rock Sandsin upealla rannalla niin lähellä.Palvelut: Kaasukeskuslämmitys kaasulämmitteellä olohuoneessa. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, pesukone (autotalli), astianpesukone, TV Freeviewilla, DVD, WiFi. Kaikki polttoaine ja teho inc. vuokrassa. Vuodevaatteet inc. vuokrassa. Maastopysäköinti yhdelle autolle, jossa on lisäksi tienvarsien pysäköinti. Lukittava pyörän varasto autotalliin. Suljettu lawned puutarha, jossa patio ja puutarhakalusteet. Yksi hyvin käyttäytyvä koira on tervetullut. Anteeksi, tupakointi kielletty. Kauppa ja ranta 10 minuutin kävelymatka, pubi 1 kilometri. Huomaa: Ei raskaita tavarankuljetusajoneuvoja.Alue: Kuuluisat kuoronsa, upeiden vuoristojen ja kauniiden laaksojen keskellä, tämä ihana maa tarjoaa jokaiselle jotakin. Snowdoniasta Pohjois-Walesissa Brecon Beaconiin ja Pembrokeshiren rannikolle etelässä.Kaupunki: Sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä upealta Black Rock Sands -rannalta, Morfa Bychanin kauniissa kylässä on paikallinen myymälä, posti ja erinomainen 18-reikäinen golfkenttä. Se sijaitsee viehättävällä Glaslynin suistoalueella, ja vain kahden mailin päässä on Porthmadogin satamakaupunki, jossa on laaja valikoima kauppoja ja ravintoloita sekä tunnettu Ffestiniog-rautatie. Vain lyhyen ajomatkan päässä on kaunis Borth-y-Gestin kylä, jossa on kallioita ja lahtia, kun taas juhlallinen ja ainutlaatuinen italialainen kylä Portmeirionissa on myös helpon ajomatkan päässä. Niille, jotka ovat kiinnostuneita historiasta, kaikki Criccieth, Harlech ja Caernarfon tarjoavat vaikuttavia linnoja, ja myös Llechweddin liuskekivikerrokset ovat vierailun arvoisia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304

  • Onko majoituspaikassa 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 uima-allas?

    Ei, 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304?

    Kyllä, 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304?

    Lähellä majoituspaikkaa 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 sijaitsevat nähtävyydet ovat Black Rock Sands, Ffestiniog Railway, Criccieth Beach, Criccieth Castle, Harlech Castle, Sygun Copper Mine, Snowdonia National Park, Dinas Dinlle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 on?

    Majoituspaikan 10 Tyddyn Adi, Pet Friendly, With A Garden In Morfa Bychan, Ref 2304 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.