Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet (Watchet, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet (Watchet, Iso-Britannia)

1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet

1 makuuhuoneen asunto Stickle Path, lähellä Watchet Nauti rentouttavasta tauosta tässä olkikattoisessa kiinteistössä kahdelle, josta on kauniit näkymät ja joka sijaitsee lähellä viehättäviä rannikkokaupunkeja .. Askel sisäänkäynnille.Maantaso:Avoin asuintila: Palkeilla.Asuinalue: kaasupoltin, 42 'Freesat TV ja puulattia.Ruokailualue.Keittiötila: sähköuunilla, sähk��uunilla, mikroaaltouunilla, jääkaapilla, pakastimella ja astianpesukoneella.Ensimmäinen kerros:Makuuhuone: Kuninkaallisella sängyllä ja palkeilla.Suihkuhuone: jossa suihkukaappi ja wc .. Kaasun keskuslämmitys, kaasu, sähkö, liinavaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi mukana. Tervetuloa pakkaus. Suljettu nurmikkoinen puutarha, jossa patio ja puutarhakalusteet. Pyöräkauppa. Yksityinen pysäköinti 1 autolle. Tupakointi kielletty. Huomaa: Ei lapsia. Kiinteistössä on luonnollinen vesihuolto reiästä .. Tämä kaunis, olkikattoinen navettamuutos on täydellinen valinta pariskunnille, jotka haluavat rentoutua mukavasti ja tutkia Somersetin piilotettuja charmeja. Omistajan kodin vieressä sijaitseva kiinteistö sijaitsee Exmoorin kansallispuistossa, luonnonkauneuden alueella. Kiinteistö on sisustettu erittäin hyvälle tasolle ja sillä on varmasti wow-tekijä sillä hetkellä, kun kävelet. Pohjakerroksessa on avoin oleskelutila, jossa on polttoaine polttoaineella, ja se on täydellinen tapa viettää aikaa television edessä ja katsella sitä. Yläkerran yläpuolella on tilava makuuhuone ja kylpyhuone, josta on kauniit näkymät maaseudulle. Sijainti viisaasti, se ei voisi olla täydellisempi niin paljon tekemistä kotiovellesi.Watchet on alle 10 minuutin ajomatkan päässä, viehättävä pieni rannikkokaupunki, jossa on vanha satama, viehättäviä kauppoja ja runsaasti valinnanvaraa ruokailuun. Voit hypätä myös Watchetin West Somerset -höyryjunaan, mikä on ainutlaatuinen tapa nähdä Somersetin maaseutua. Seuraava pysäkki pitkin on keskiaikainen Dunsterin kylä, jossa voit astua taaksepäin ajassa sen mukulakivikatuja, omituisia kauppoja ja linnaa, joka on osa National Trustia. Exmoorin kansallispuisto on henkeäsalpaava ajaa läpi, ainutlaatuisella maisemallaan on soiden, metsien ja laaksojen maisema. Sen lisäksi, että tutkit Somersettiä, olet Devonin rajan vieressä, ja Cornwalliin pääsee 2 tunnin sisällä. Pohjoiseen suuntaan voit käydä Bristolissa ja Bathissa, joten sinut todella hemmotellaan valinnan suhteen. Blue Anchorin, Dunsterin, Mineheadin ja Porlockin kauniit rannat ovat helpon matkan päässä, samoin kuin Devonissa, sinut hemmotellaan valinnan suhteen ja voit jopa lähteä Dorsettiin hieman yli tunnissa. Ranta 7 mailia. Kaupat 3¼ mailia, pubi ja ravintola 1½ mailia. Ilmainen WiFiOn askel sisäänkäynnille. Kiinteistössä on luonnollinen vedenjakelu porausreiästä. Omistaja asuu paikan päällä. Ei lapsia. Enintään 1 koira.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet

  • Onko majoituspaikassa 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet uima-allas?

    Ei, 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet?

    Kyllä, 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet?

    Lähellä majoituspaikkaa 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet sijaitsevat nähtävyydet ovat Millennium Stadium, Airport Cardiff, Cardiff Central railway station, Glastonbury Tor, Cheddar Caves& Gorge, Cardiff Castle, Exeter International Airport, Red Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet on?

    Majoituspaikan 1 Bedroom Accommodation In Stickle Path, Near Watchet peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.