Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound (Byron Bay, Australia)

Koko talo/asunto 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound (Byron Bay, Australia)

1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound

1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Rantayhteys Kiinteistön ominaisuudet:Tässä tyylikkäässä, tasoisessa kerroksessa sijaitsevassa huoneistossa on ripaus Välimeren inspiraatiota, joka tarjoaa lämpimän ja kutsuvan tilan, jossa on ainutlaatuinen maalaismainen viehätys. Toisella tasolla löydät kauniin makuuhuoneen, jossa on queen-vuode ja oma kylpyhuone, jossa on suuri soaker-kylpyamme. Tässä tasossa on runsas parveke, josta on merinäköala ja eristäytynyt tila virkistävässä merituulessa. Alemmalla tasolla löydät toisen makuuhuoneen (voi koostua kuninkaasta tai 2 sinkusta, kerro muistiinpanoissa varausta tehdessäsi). Myös tällä tasolla on täysin varustettu keittiö ja modernit laitteet, joissa on kiertoilmauuni. Avoin suunniteltu keittiö, oleskelu- ja ruokailutila avautuu laajalle ulkoterassille, jossa on suojainen ruokailutila, kaasugrilli ja ulkosuihku. Tämä ominaisuus nukkuu neljä ja sopii kahdelle pariskunnalle tai pienelle perheelle.Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Wategon rannalta ja lyhyen ajomatkan päässä Byronsin keskustasta, josta löydät upeita ruokapaikkoja, seikkailunhaluisia rantoja sekä ainutlaatuisia ostos- ja putiikkeja.HUOMAUTUS: Ilmoitathan meille varauksen yhteydessä, jos haluat toisen makuuhuoneen olevan kuningas tai 2 x Singles.Wategosin ranta-alue:Olitpa sitten romanttisen viikonlopun jälkeen hyvin erikoisella paikalla, viikon tauko ladattaaksesi akkuja tai perheloma tilavissa rantamajoituksissa, Wategos poimii kaikki laatikot ja on yksi Australian hienoimmista ja yksinoikeimmista lomakohteista . Byron Bayn pohjoispuolella sijaitseva metsäalue on suojattu kovemmilta vesiltä, ja aallot tarjoavat rauhassa ratsastaa ja runsaasti matalia alueita lapsille. Wategos ei ole vain perheen ranta, vaan myös yksi Byronsin parhaista piknik-paikoista. Ja jos piknik kuulostaa liian paljon vaivaa, miksi ei pudota Raes Fish Cafessä, nauti lounasta tai illallista ja hiero hartiat tähdellä! HuomaaTämä ominaisuus on täysin itsenäinen eikä se ole huollettu ominaisuus. Sinun tulee tuoda kaikki hygieniatuotteet ja toimittaa oma pesupulveri, astianpesuaine, wc-paperi ja ruoka.Kaikki liinavaatteet ja pyyhkeet tarjotaan kuitenkin sinun täytyy tuoda omat rantapyyhkeet.EI LEMMIKKIELÄIMIÄ.*** KOULUT - EI ***** Byron Coastal Real Estate kieltää ehdottomasti tämän kiinteistön osapuolet ja kokoontumiset. Huomaa, että noudattamatta jättäminen voi johtaa joukkovelkakirjalainan menettämiseen tai välittömään lopettamiseen **Pinnasängyn, korkean tuolin tai ylimääräisen liinavaatteen yhteydessä ota yhteyttä Byron Bayn loma-asunnolle osoitteessa 02 66856 247 tai info @ byronbayholidayhire. com. au

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound

  • Onko majoituspaikassa 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound uima-allas?

    Ei, 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound?

    Ei, 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound?

    Lähellä majoituspaikkaa 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound sijaitsevat nähtävyydet ovat Main Beach, Lennox Head, Byron Bay Lighthouse, Ballina Byron Gateway Airport, Wategos Beach, Tallow Beach, Dive Byron Bay, Belongil Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound on?

    Majoituspaikan 1/9 Marine Parade, Wategos Beach - Beachbound peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.