Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Huoneistohotelli Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District (Wirksworth, Iso-Britannia)

Huoneistohotelli Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District (Wirksworth, Iso-Britannia)

Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District

ylellinen itsepalveluperiaatteella loma Peak District Agricola House on hiljattain kunnostettu, palkittu ylellinen itsepalveluperiaatteella toimiva loma-asunto Wirksworthissa Peak District -alueen laidalla jopa 14 vieraalle 7 makuuhuoneessa, joissa on 5 kylpyhuonetta, kävelyetäisyydellä Wirksworthista, joka on yksi vanhimmista kaupungeista. Peak District-kansallispuiston reuna. Ihanteellinen suurille perheryhmille, ystäviä täynnä talojuhlia, itseohjattuja pyöräilylomia tai yritystapahtumia ja tiimien rakentamista koskevia varauksia.Seurustele juhlien kanssa suuressa, hyvin varustetussa avokeittiöravintolassa, katso suosikkielokuvasi äänieristetyssä elokuvateatteritilassa, jossa on surround-äänijärjestelmä ja pelikonsoli. tai rentoudu aromaterapiaöljyillä wellnesssaunassamme. Talossa on runsaasti pysäköintitilaa jopa 10 autolle, erinomainen langaton ja mobiilisignaali yhteydenpidosta.Agricola-talo sijaitsee Wirksworthin historiallisen pikkukaupungin suojelualueella, jossa on viinibaareja, riippumaton elokuvateatteri ja putiikkeja tutkittavaksi. Ryhmällesi on tarjolla erilaisia aktiviteetteja loman aikana paikallisella alueella ja Peak District -alueen ulkopuolella. Niihin voi kuulua vierailu Chatsworth Housessa tai Matlock Bathissa, kävelymatka Carsingtonin vesillä tai seikkailunhaluisammille on hienoa pyöräilyä ja kävelyreitit lähellä, kuten High Peak Trail. Star Disc on ikimuistoinen vierailukohde lomasi aikana, ja Ecclesbourne-rautatie höyryjunamatkalle on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jos haluat pitää täydellisen tauon kaikesta, ateriapalvelu voidaan järjestää myös Agricola-talossa joko taloon tulevan kokin kanssa ja keittämällä ateria vieraille tai ravintolayritys toimittaa sinulle ruokaa taloon erityinen lounas tai istuva ateria.Etsitkö itseohjattua pyöräilylomaa Peak District -alueella? Agricola-talo tarjoaa loistavan vaihtoehdon ryhmäpyöräilyyn itsepalveluperiaatteella, sillä se on ihanteellisen sijaintinsa lähellä korkean huipun polkua, CTC: n reitin 54 osaa. Paikallisia alueita on käytetty kuuluisina pyöräilykilpailuina, kuten 2017-naisten pyöräretki, ja vuosittainen Eroica Britannia on 10 minuutin ajomatkan päässä. Cromford Hill, aivan Wirksworthin tuntumassa, tunnettiin vuoren kuninkaana ja oli osa Aviva-kierrosta Britanniassa vuonna 2015. Carsington Water, lempeämpi pyöräilypiiri on myös lähellä. Pyörävuokraus ja sähköiset polkupyörät ovat saatavilla paikallisesti, jotta jokainen ryhmäsi voi nauttia päivästä. Agricola House tarjoaa ainutlaatuisen ja omituisen palkittuja itsepalveluhuoneistoja, jotka ovat ihanteellisia yritystapahtumiin ja tiimityötaukoihin.Agricolassa on 7 makuuhuonetta, joissa 5 kylpyhuonetta, joissa mahtuu 14 vierasta. Siellä on suuri avoin suunnitelma ja moderni, sosiaalinen asuintila, jota voidaan käyttää kokouksiin, esityksiin ja ryhmäkeskusteluihin.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Yhteystiedot

4 Church St , DE4 4EY , Wirksworth , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District

  • Onko majoituspaikassa Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District uima-allas?

    Ei, Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District?

    Kyllä, Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District sijaitsee?

    Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District sijaitsee osoitteessa 4 Church St, DE4 4EY, Wirksworth, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District?

    Lähellä majoituspaikkaa Rare Gem Of A Large Holiday Let In The Peak District sijaitsevat nähtävyydet ovat Sheffield Railway Station, Donington Park Circuit, Nottinghamin linna, Nottingham railway station, Chatsworth, Pride Park Stadium, Sherwood Forest Country Park, Alton Towers.