Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! (Palm Coast, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! (Palm Coast, Amerikan Yhdysvallat)

Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!

VAU ! Upea 5. kerros Signature Oceanfront - Unit 453 !! Tämä 5. kerroksen huoneisto tasokkaalla Cinnamon Beach Ocean Hammock on todella kauniita sisältä ja tarjoaa joitakin parhaat näkymät alueella!Designer-kalustettu ja tarjoaa lähes jokainen sisustus päivittää kuviteltavissa, tämä on todella poikkeuksellinen asuinpaikka. Tämä yhden tason condominium pääsee sekä hissi ja portaat ja tarjoaa 1344 neliömetriä hieno elintilaa sekä valtava parveke yli 300 neliömetrin! Kun kirjoitat lämpiö sinua tervehtivät kymmenen jalka katot, laattalattiat, ja henkeäsalpaavat näkymät merelle suurista ikkunoista ja liukuvaa lasi ovi parvekkeelle.Gourmet keittiö ominaisuuksia koskematon ruostumatonta terästä laitteet, graniittiset ja kaikki laitteet, joita tarvitaan kokki oman perheen ja ystävien kanssa. p>Ruokasali on valmis kynttilän valossa illallisia, perhejuhliin, tai jotain siltä väliltä. Olohuoneessa siinä on runsaasti istuma järjestetty hyödyntää henkeäsalpaavat näkymät merelle. On kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Master Suite pois olohuoneessa on king-size-vuode ja on varustettu TV / DVD / VCR. Master Bath on yhdistetty, hänen-ja-häntä turhamaisuus, iso poreallas ja erillinen suihkukaappi. Sijaitsee pois merkintä eteisessä on kaksi kauniisti sisustettuja ja viihtyisiä huonetta, toinen kylpyhuone ja pesula-alue, jossa on täysikokoinen pesukone ja kuivaaja. Yksi huoneissa on queen-size-vuode ja toisessa on joukko pidemmät erillistä vuodetta. Valtava Oceanfront parveke on valmis ruokailuun tai rentouttava kuin nautit ääni Surf, haju terävän suolaroiskeita, silmissä kuutamo hohtava meressä, ja mahdollisesti joitakin käyttöön tai haketus kahdeksantena vihreä.Tämä asunto rakennus sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kaksi Cinnamon rannalla klubitalojen. Ocean Klubitalo, suunniteltu aikuisten mielessä, tarjoaa eristetyssä ympäristössä. Ihanteellinen paikka katsella auringonnousua tai nauttia illan merituuli, se sisältää näyttäviä kahluuallas, näköalatorni merinäköalalla, ja tuolit ja sateenvarjot käyttää rannalla. Upouusi Boardwalk vieressä tässä rakennuksessa joudut varpaita hiekkaan ole aikaa! Elävämpää järven Klubitalo sisältää Cinnamon etusäleikkö, erinomainen kuntosali, perhe-allas, jossa on sprayground, teini keskus foosball ja ilmakiekko, ja viihde huone, jossa on biljardipöytä, kaikki on näkymät makean veden järvi. Kuudella alueen golfkentät ja lähellä World Golf Villagessa St. Augustine ja TPC at Ponte Vedra, tämä on todella golfaajan paratiisi. Lisää kaunis kanelivärinen ranta ja upeat altaat ja olet täydellinen perheen loma paikalla.Hallitsemme myös yksiköitä 425, 435 ja 441 laajennetuille perheille ja ystäville!LBTR # 12991

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Ilmastointi
  4. Keittiö

Yhteystiedot

500 CINNAMON BEACH WAY , 32137 , Palm Coast , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!

  • Onko majoituspaikassa Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! uima-allas?

    Kyllä, Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!?

    Ei, Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! sijaitsee?

    Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! sijaitsee osoitteessa 500 CINNAMON BEACH WAY, 32137, Palm Coast, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !!?

    Lähellä majoituspaikkaa Wow ! Magnificent 5th Floor Signature Oceanfront - Unit 453 !! sijaitsevat nähtävyydet ovat Daytona Beach, Daytona International Speedway, Turkey Run car, Daytona Beach Bike Week, Daytona Beach International Airport, Fort Matanzas National Monument, Flagler Beach Pier, The St Augustine Alligator Farm.