Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views (Bromyard, Iso-Britannia)

Hotelli Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views (Bromyard, Iso-Britannia)

Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views

Wall Hills Barn sijaitsee kukkulan vieressä, rautatieliikenteen linnoituksen vieressä, josta on henkeäsalpaavat näkymät Wall Hills Barn sijaitsee kukkulan vieressä, rautateiden linnoituksen vieressä, jossa on henkeäsalpaavat näkymät, jotka ulottuvat Shropshiren, Worcestershiren, Herefordshiren ja Walesin yli. Tämä ylellinen itsepalveluhuoneisto sijaitsee 1,6 km: n päässä erittäin hiljaisesta kaistasta ja on todella idyllinen maalaisretkikunta. Se on perheen tai ystävien ihanteellinen juhlapaikka. Avokeittiö / olohuone / ruokailutila tärkeimmissä navetassa tekee siitä sopivimman erityisen sosiaalisen tilaisuuden. Pienempi kattorata yhdistetään ensimmäisessä kerroksessa ja tarjoaa hiljaisemman tiukan / olohuoneen, kaksi makuuhuonetta ja hyvin varustettu leikkihuone nuorille ja vanhillekin.Lähimmät palvelut sijaitsevat vain viiden minuutin ajomatkan päässä Herefordshiren historiallisesta Bromyardin kaupungin kaupasta, jossa on pubeja, pankkeja, posti, kemisti, supermarketti, herkkuja ja lihakauppoja.Tämä loma yhdellä silmäykselläNukkuu 12 vierasta.Kuusi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuoneet, yksi perheen kylpyhuone ja kaksi erillistä suihkuhuonetta.Puuhella.Suljetut, yksityiset puutarha-alueet patio.Pysäköintipaikka kuudessa ajoneuvossa.Jopa kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa on tervetullut (pieni lisämaksu per koira).WiFi.Vähintään kolme yötä.LisäominaisuuksiaÖljy laukaisi lattialämmityksen koko.Induktio / sähköliesi liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi / pakastin, pieni ylimääräinen jääkaappi Stone Barnin keittiössä, pesukone / kuivausrumpu.TV: t, joissa on ilmainen katselu kaikissa huoneissa, lisäksi televisioissa ja DVD-soittimissa molemmissa oleskelualueissa.CD-soittimet molemmissa oleskelualueissa ja iPod-telakka pääkeittiössä.Pöytätennis, mini-biljardipöytä ja erilaiset lelut / palapelit ovat saatavilla pelihuoneessa.Matkasänky, syöttötuoli ja 4 portaikko ovat saatavilla pyynnöstä. Huomaa, että matkasänky sopii vain joko Stone Barnin ensimmäisen kerroksen makuuhuoneeseen tai Stone Barnin kerrossänkyyn.Puutarhakalusteet ja grilli.Nähtävyydet ja lähistöllä olevat palvelutOn olemassa useita hyviä gastro-pubeja 15 minuutin ajomatkan päässä.Monet National Trust -ominaisuudet löytyvät ympäröiviltä alueilta ja ovat tutustumisen arvoisia.Käy katedraali kaupungit Worcester ja Hereford.Tutustu Ledburyn ja Ludlowin kaupunkeihin, jotka ovat kaikki 30 minuutin ajomatkan päässä.Kaunis Wye Valley ja Welsh Borders ovat noin tunnin matkan päässä.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pyykinpesukone
  2. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Keittiö
  4. Kuivausrumpu
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

THORNBURY , HR7 4NW , Bromyard , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views

  • Onko majoituspaikassa Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views uima-allas?

    Ei, Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views?

    Ei, Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views sijaitsee?

    Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views sijaitsee osoitteessa THORNBURY, HR7 4NW, Bromyard, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Wall Hills Barn Sits On Top Of A Hill, Next To The Site Of An Iron-age Fort, With Breathtaking Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Worcester Cathedral, Longbridge, Bartley Green, Selly Oak, Druids Heath, The International Centre, Edgbaston, Stourport-on-Severn Bridge.