Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ (Honolulu, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ (Honolulu, Amerikan Yhdysvallat)

~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~

~ Waikiki ~ $ PARASTI ARVOSSA ~ ~ 1 makuuhuonetta ~ täysin kalustettu ~ estää rantaa ~ Sijaitsee 3 kävelymatkan päässä maailmankuululta Waikikin rannalta ja Duke Kahanamoku -patsaan, Moana Surfriderin ja 'Pink Palace' -hotellin ikonimaisista maamerkeistämme, joka on Royal Hawaiian -hotelli.Vain 5 minuutin kävelymatka varpaillesi ollessa hiekkaa ihaillessasi Diamond Head -näkymää juhlittaessa upeita auringonlaskuja, joista Hawaii tunnetaan maailmanlaajuisesti. Upean Waikikin sydämessä on kaikki luonnollinen kauneus, jännitys, ravintolat, ostosmahdollisuudet, festivaalit, vuodenaikojen paraati ja yöelämä, joita Waikiki tarjoaa.Tarjoamme Hale sinulle nauttia eduista pysyä yhdessä suurimmista Apts. ympäristössämme, aivan Waikikin sydämessä. Ohanaasi on turvassa suojatussa rakennuksessa.Vierailusi mukana olevat palvelut: Wifi, peruskaapeli ja paikan päällä sijaitseva toimisto helppoa sisään- ja uloskirjautumista varten, kaikki luovat huolettoman terveyden Paratiisiin! Hele On!Edustava yhden makuuhuoneen Apt. kuvat ovat ajan tasalla ja antavat sinulle kurkistaa paratiisiin. Jokainen huoneisto on sisustettu yksilöllisesti omilla teemoillaan. Suuri avoin pohjapiirros on upea, ja siinä on olo / ruokailuhuone-yhdistelmä. Kaikissa yhden makuuhuoneen huoneissa on oma Lanai, ja joistakin on näkymä viehättävään Manoan laaksoon ja Ala Wai -kanavaan.Kaikki Apts. on täysin kalustettu keittiö ruoanlaittoon, mukaan lukien: jääkaappi, uuni ja kaasuliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Mukana on myös kattilat / pannut, lautaset, astiat, ruokailuvälineet ja lasitavarat.Kaikissa huoneistoissa on ilmastointi, kauniit huonekalut, mukaan lukien queen-size-vuode, kauniit liinavaatteet, erityisen suuri vaatehuone, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja kattotuuletin. Jokainen Apt. on varustettu taulutelevisiolla, DVD-soittimella ja kaukosäätimillä.Paikan päällä kolikoilla toimivat pesulapalvelut sijaitsevat joka toisessa kerroksessa avuksesi.Pysäköinti perustuu saatavuuteen ja tarjoamme kaupungin parhaan päivähinnan alle 10 dollarilla p / yö. Ilmoitathan meille etukäteen, jos tarvitset pysäköintia.Sisään- ja uloskirjautumisajat ovat parempia kuin hotelli! Sisäänkirjautuminen klo 15.00 ja pelata iltapäivällä! Lähtö klo 12.00 ja nukku myöhään tai ui viime aamuna turkoosi vesillä!Saarilla sanomme 'Ei hätää', kun Alohan antaminen on helppoa, joten jos sisäänkirjautumisaikasi odotetaan olevan klo 17 jälkeen tai viikonloppuna, Ei hätää, meillä on ohjeet kirjautuaksesi Halesi kätevän lukituksen avulla- laatikkojärjestelmä.**PERUUTUSKÄYTÄNTÖ; EI TUKEMALLA TÄMÄN SIVUSTON SISÄLTÄMISTÄ MUUTA, JOS PERUUTTAT VARAUKSESI ENNEN POSSESSIN VASTAANOTTAMISTA, Sinä veloitetaan päivistä, jotka YKSIKÖN JÄLKEEN VACANT PLUS -KUSTANNUKSET **.Ohimenevä majoitusverotunnuksemme: GE & TAT 106-872-4224-01Mekimi Realty Co., LLC

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Yhteystiedot

232 Kaiulani Avenue , 96815 , Honolulu , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~

  • Onko majoituspaikassa ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ uima-allas?

    Ei, ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~?

    Kyllä, ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ sijaitsee?

    ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ sijaitsee osoitteessa 232 Kaiulani Avenue, 96815, Honolulu, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~?

    Lähellä majoituspaikkaa ~waikiki~ $ Best Value $ ~ 1 Bedrooms ~fully Furn ~blocks To Beach ~ sijaitsevat nähtävyydet ovat Waikiki Beach, Honolulu International Airport, Hawaii Rice Festival, Hawaii Convention Center, Diamond Head Crater, Hanauma Bay, Aloha Tower, Aloha Stadium.