Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Villa Löcker-Landschützer (Mariapfarr, Itävalta)

Hotelli Villa Löcker-Landschützer (Mariapfarr, Itävalta)

Villa Löcker-Landschützer

3 viihtyisää huoneistoa aurinkoisimmalla paikalla Itävallassa Meidän perhe, lapsiystävällinen guesthouse rauhallinen, suuri puutarha on 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin Mariapfarr. Järjestämme demand vieraille grillit, vaellus tai sienestys. Viihtyisä Huoneistossa on suuri keittiö, jossa sähköliesi ja uuni, mikroaaltouuni meille., Kaapeli-TV, langaton internet (maksuton), tallelokero, radio, ruokailutila ja viihtyisä oleskelutila, makuuhuone 2 henkilöä, lastentarha 2 lapset, suihku ja wc. Nämä kahden hengen huoneet voi vuokrata kaapeli-tv, suihku ja wc. Lämmitetty kenkäkuivuri on saatavilla talossa. Autopaikat omassa puutarhassa. Hissin bussipysäkki on välittömässä läheisyydessä, Liftbus on hiihtäjille kaikissa hiihtokeskuksissa Obertauern ilmaiseksi.Uusi kesällä: LUNGAU-CARD ilmaiseksi!Uusi talvella: Winter Bonus Card ilmaiseksi!Ominaisuudet: Suuri nousut järvestä järven hiihtokeskukset ylittää Alpit ja palata kotiin laakso linja, lapsiystävällinen puisto, keskiaikainen linna kokemus aikuisille ja lapsille Mauterndorf Castle. Pieni purjehdus lentokenttä Mauterndorf (4 km) päässä meidän talo. Toisessa Tammikuu Viikko vie tällä lentokentällä vuosittain kuumailmapallo viikko.Käynti uuteen Silent Night museo, Josef-Mohr Square kanssa hiljattain rakennettu Josef-Mohr-suihkulähdeon erittäin suositeltavaa.Wellness Mariapfarr: New kylpyläkeskuksessa avattu: 5 erilaista saunaa, kuntokeskuksen ja lääketieteelliset palvelut ovat saatavilla.Vuonna Tamsweg keinona saari on monia nähtävyyksiä, kuten dioja, Baby Island, lastenallas, uima talvella ulkoalueella.Mariapfarr talvella: kaunis, lumivyöry turvallinen perhe suksi Fanningberg kanssa erittäin vähäisiä rinteitä aloittelijoille, rinteitä vaativaan ja musta toimii kokeneille hiihtäjille. Myös off-piste hiihtäjiä rinteillä saatavilla.Kaksi hiihtokoulut hoidat lapsia tai omaan Hiihtosuunnistusharjoitus.Meidän hiihtokeskuksissa lähellä: Großeck / Speiereck, Aineck / Katschberg ja Obertauernlaskettelurinteitä päivittäin Gratisliftbus (vain hiihtäjiä ilmaiseksi)Hiihto, kelkkailua, luistelua, curling, hiihto kiertänyt koko Lungau mahdollinen Riding kanssa Haflinger hevosten on Horseback 'Angermann' in Bruckdorf ja islanninhevosilla on Horseback 'Lankmayer' Mariapfarr tahansa. Kärryajeluja talvimaisema ovat erityinen kokemus.Lumikenkäily ei-hiihtäjiä tarjotaan myös meidän hiihtokoulut. Jokainen vieras on ollut erittäin innostunut.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Nopea check-in / -out
  3. Pysäköinti
  4. Terassi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Suihku
  3. Avattavat ikkunat
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Jousiammunta
  2. Polkupyörien vuokraus
  3. Ratsastus
  4. Hiihto
Lapsille
  1. Leikkipaikka
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 14:00
  2. Lähtöpäivä: 9:00

Yhteystiedot

Bruckdorf 53 , 5571 , Mariapfarr , Itävalta
Puhelinnumero: +43(6473)8274 | Faksi: +43(6473)8274 | 

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Löcker-Landschützer

  • Onko majoituspaikassa Villa Löcker-Landschützer uima-allas?

    Ei, Villa Löcker-Landschützer ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Löcker-Landschützer?

    Kyllä, Villa Löcker-Landschützer noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Villa Löcker-Landschützer pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Löcker-Landschützer tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Villa Löcker-Landschützer on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Villa Löcker-Landschützer on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Missä Villa Löcker-Landschützer sijaitsee?

    Villa Löcker-Landschützer sijaitsee osoitteessa Bruckdorf 53, 5571, Mariapfarr, Itävalta.