Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service (East Los Angeles, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service (East Los Angeles, Amerikan Yhdysvallat)

Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service

Kaksi kaunista makuuhuonetta ja oma terassi aamu-kahvin ja teen kanssa Nauti upeasta 180 näkymästä Topanga: n Saddleback Ridge -vuorelle, rauhalliselle yölle kahden erillisen makuuhuoneen nukkuessa jopa neljälle, yksityisen patio tähtitaivaan alla, iso kylpyhuone ja ilmainen aamukahvi- ja tee-palvelu. Huomaa, että emme tarjoa keittiön pääsyä vieraille.AvaruusTopanan aurinko ja lämmin valaistus korostavat näitä kahta rakastavasti sisustettua huonetta, joissa on alkuperäisiä taideteoksia kokoelmissamme. Vieraat nauttivat yhdestä makuuhuoneesta, jossa on queen-size-vuode ylellisestä memory foam patja ja toinen makuuhuone, jossa on täysikokoinen Sealy-tyynynpäällinen patja; suuri täysin kalustettu yksityinen patio; ja kylpyhuone erittäin suuri suihku, kaksoisallas ja kattoikkuna. Yhdessä huoneessa on 39 tuuman HD-televisio ja DVD-soitin, jossa on valikoima satoja kirjastoamme olevia elokuvia ja mini-jääkaappi, viinilasit ja pullonavaaja suosikki viinipullolle. Kahvia ja teetä tarjotaan joka aamu. Upea ja mukava päästä eroon hiljaisella kauneudella kanjoni!Vieraan sisäänpääsyVieraillemme on oma sisäänkäynti, jossa on pääsy omaan kahden yksityisen makuuhuoneensa, yksityisen vierekkäisen patioineen ja kylpyhuoneineen. Vieraille tarjotaan ilmaista kahvia ja teetä joka aamu hotellissa. Huomaa, että emme tarjoa keittiön pääsyä vieraille.Vuorovaikutus vieraiden kanssaVieraamme saavat kaikki haluamansa yksityisyyden. Tulemme asumaan talossa oleskelun aikana vastaamaan kaikkiin tarpeisiin, mutta haluamme vieraillemme ilahduttavan yksityisen kokemuksen kanjoneesta ja nautimme myös yksityisyydestämme! Erityisesti suunniteltu vieraskirja tarjoaa langattoman internetyhteyden koodit sekä kartat ja yksityiskohdat paikallisista nähtävyyksistä, rannoista, ravintoloista, klubeista, taidegallerioista ja museoista.NaapurustoKotimme sijaitsee viiden hehtaarin, joten lähin naapuri on hehtaarin päässä! Topallassa ei ole katuvaloja, joten yöt ovat täynnä tähdet, nouseva ja asettama kuu. Topanga tunnetaan hiljaisesta ja rauhallisesta kauneudestaan. Täydellinen pakopaikka kaupunkien asukkaille, jotka tarvitsevat tauon!Getting AroundAsiakkaat tarvitsevat vuokrata auton päästäkseen yksityiseen paratiisiimme, mutta tarjoamme erinomaisia ​​karttoja ja luetteloita paikallisista nähtävyyksistä, rannoista, ravintoloista, viihdykkeistä ja taidegallerioista ja museoista.Mukavuuksiin kuuluu TV, shampoo ja hoitoaine, lämmitys, ilmastointi, ilmainen WIFITalon säännötEi keittiön pääsyäVakuusSiivousmaksu - 50 dollaria ja 50 dollaria jokaisen ylimääräisen käyntikerran aikana loman aikanaEhdottomasti EI sisäänkirjautumista klo 10 jälkeenTupakointi kiellettyEi lemmikkejäTurvaominaisuudetPalovaroitinHiilimonoksiditunnistinEnsiapupakkausPalosammutinSaatavuus2 yötä minimi oleskelu

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Yhteystiedot

1600 Topanga Skyline Dr. , 90290 , East Los Angeles , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service

  • Onko majoituspaikassa Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service uima-allas?

    Ei, Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service?

    Ei, Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service sijaitsee?

    Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service sijaitsee osoitteessa 1600 Topanga Skyline Dr., 90290, East Los Angeles, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service?

    Lähellä majoituspaikkaa Two Beautiful Bedrooms & Private Patio With Morning Coffee & Tea Service sijaitsevat nähtävyydet ovat Los Angelesin lentokenttä, Venice Beach, Hollywood Sign, Santa Monica, Staples Center, Mulholland Drive, Union Station Los Angeles, California Science Center.