Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli TRULLO POZZO FORNELLO (Martina Franca, Italia)

Hotelli TRULLO POZZO FORNELLO (Martina Franca, Italia)

TRULLO POZZO FORNELLO

Lumoava trulli panoraamauima-altaalla Trulli Pozzo Fornello, Valle d'Itrian upean maaseudun sydämessä, muutaman askeleen päässä alueen tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten Ostunista, Alberobellosta ja Locorotondosta, on Trulli Pozzo Fornello, nämä tyypilliset maaseuturakennukset, joilla on upea panoraama oma uima-allas, jota ympäröi Maata 20 tuhatta neliömetriä oliivipuilla ja viinitarhoilla. Remontoitu ja varustettu kaikilla mukavuuksilla, ne pitävät ennallaan viehätys menneisyyden ilmapiirissä.Trulli Pozzo Fornello mahtuu 10 vierasta ja sitä kehitetään kahdella tasolla. Pohjakerroksessa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joista jokaisella on oma sisäänkäynti ja kylpyhuone. Yhdessä makuuhuoneessa on myös parivuodesohva, kun taas toisessa on koristeltu hiukan alemmalla tasolla sijaitsevaan kallioon veistetty sisäinen uima-allas, joka tarjoaa rentoutumisen ja romanssin hetkiä. Yläkerrassa on sen sijaan olohuone, ruokasali, minikeittiö, jossa on puuuuni, kahden hengen huone, kahden hengen huone, jossa kaksi kerrossänkyä ja kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku. Keittiössä on suuret ikkunat, jotka tekevät sen käytettäväksi myös uima-altaan alueella, jos se on auki. Näiden muinaisten rakennusten tyypillisyys takaa miellyttävän viileyden kesällä ja lämpimän lämmön talvella, mikä tekee siitä ihanteellisen kodin milloin tahansa vuoden aikaan. Rakennetta ympäröivää suurta ulkoaluetta lisää upea yksityinen panoraamauima-allas, joka tarjoaa vierailleen välähdyksen henkeäsalpaavista näkymistä Locorotonondon, Cisterninon ja Martina Francan kukkuloille ja historiallisille keskille. Kaksi pientä varustettua terassia ja aamiaisalue takorautapöydillä täydentävät rakennetta.Rauhallisuus ja yksityisyys, johon 'Trulli Pozzo Fornello' upotetaan, antavat vieraille mahdollisuuden irtautua päivittäisestä vimmasta ja löytää todellisimmat suhteet koskemattomaan luontoon.Palvelut ja ominaisuudet:PohjakerrosKahden hengen huone, oma kylpyhuoneKahden hengen huone, oma kylpyhuone ja suora pääsy uima-altaaseen, joka on kaiverrettu kallioonEnsimmäinen kerrosOlohuone ruokasalillaKeittiönurkkaus puuuunillaKahden hengen huoneMakuuhuone neljä kerrossänkyä (suositellaan korkeintaan 2 aikuiselle tai 4 lapselle)Kaksi kylpyhuonetta suihkullaKaksi kannettavaa ilmastointilaitettaUlkoalueYksityinen uima-allas panoraamanäkymällä, suolaa käsitelty. Mitat 4m x 8m ja syvyys välillä 0,1m - 1,5mVarustettu ruokailutilaKaksi varustettua terassia ja aamiaisalue takorautapöydillälähellä:Lentokenttä: 74 kmRanta: 26 kmRavintola: 4 kmSupermarket: 4 kmApteekki: 1,5 kmSairaala: 8 kmAsema: 8,5 kmPysäköinti: Paikan päällä

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Hiustenkuivaaja

Yhteystiedot

Contrada Pozzo Fornello , 74015 , Martina Franca , Italia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa TRULLO POZZO FORNELLO

  • Onko majoituspaikassa TRULLO POZZO FORNELLO uima-allas?

    Kyllä, TRULLO POZZO FORNELLO tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa TRULLO POZZO FORNELLO?

    Kyllä, TRULLO POZZO FORNELLO noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa TRULLO POZZO FORNELLO pysäköintiä saatavilla?

    Ei, TRULLO POZZO FORNELLO ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä TRULLO POZZO FORNELLO sijaitsee?

    TRULLO POZZO FORNELLO sijaitsee osoitteessa Contrada Pozzo Fornello, 74015, Martina Franca, Italia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa TRULLO POZZO FORNELLO?

    Lähellä majoituspaikkaa TRULLO POZZO FORNELLO sijaitsevat nähtävyydet ovat Torre Canne, Trulli di Alberobello, Marina di Ginosa, Savelletri, Taranto-Grottaglie Airport, Porto Rosso, Centro Storico di Ostuni, Porto di Taranto.