Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli The Old Vicarage Guest House (Berwick-upon-Tweed, Iso-Britannia)

Hotelli The Old Vicarage Guest House (Berwick-upon-Tweed, Iso-Britannia)

The Old Vicarage Guest House

Vanha maalaistalo, LOWICK Tämä omakotitalo sijaitsee mökin viljelytilalla Lowickin ja Fordin kylien välissä Northumberlandissa, ja se voi nukkua seitsemän ihmistä neljässä makuuhuoneessa.Vanha maalaistalo on omakotitalo, joka toimii työskentelevällä maatilalla maaseudulla Lowickin ja Fordin kylien välissä Northumberlandissa. Tässä mökissä on kaksi kahden hengen makuuhuonetta (toisessa oma kylpyhuone), yksi yhden hengen huone ja yhden hengen makuuhuone sekä perheen kylpyhuone. Tässä mökissä voi nukkua seitsemän ihmistä. Loput majoituksesta koostuvat keittiöstä, ruokasalista ja olohuoneesta, jossa on avotakka. Mökin ulkopuolella on suuri puutarha, jossa ulkokalusteet ja BBQ sekä pysäköintipaikka maantiellä kolmelle autolle. Naapurimaiden mökin kanssa Vanha maalaistalo voi nukkua jopa yksitoista ihmistä, mikä tekee siitä täydellisen perheen ryhmälle, joka haluaa tutustua tähän kauniiseen alueeseen.Palvelut: Öljyn keskuslämmitys avotulella. Kaksinkertainen sähköuuni, keraaminen liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, 2 x televisioita, joissa on ilmainen näkymä, DVD, DAB-radio, iPod-telakka, CD, WiFi. Polttoaine, voima ja käynnistyspaketti tulipaloa varten. vuokrattavana, ylimääräistä polttoainetta voi ostaa omistajilta. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokra, tuokaa omat rantapyyhkeet. Pinnasänky ja syöttötuoli pyydettäessä varauksessa. Pysäköinti maantiellä 3 autolle. Houkutteleva puutarha huonekaluilla ja BBQ. Valitettavasti ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kauppa ja pubi 2 mailia. Huomaa: Mökki sopii korkeintaan 7 hengelle, mukaan lukien 1 vauva.Alue: Northumberland on raju yhdistelmä kalastajakyliä, kaupunkikaupunkeja, hiekkarantoja, upeita linnoja ja historiallista Hadrianuksen muuria, joita yhdistää kaunis maaseutu ja runsas villieläimet.Kaupunki: Houkutteleva Lowickin kylä on hyvissä asemissa nautinnolliselle lomalle Northumberlandissa. Etal Estate on lähellä ja tarjoaa pyöräilyä, kalastusta, minirautatietä ja muita aktiviteetteja, mikä tekee siitä ihanteellisen kohteen hauskan perheen päiväretkelle. Kauniissa Fordin kylässä on linna ja käsityökauppoja, ja se on vain kahden mailin päässä Lowickista. 20 mailin säteellä Lowickistä on kahdeksan golfkenttää, joten golfarit ovat hyvin hoidettuja. Kylän länsipuolella on Drayton Park tunnetuin puutarhoineen. Kaunis Heritage Coastline, Holy Island ja Lindisfarne, Cheviot Hills ja historiallinen rajakaupunki Berwick-upon-Tweed pääsevät helposti tästä paikasta. Erinomainen tukikohta tämän ihanan alueen tutkimiseen.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa
  • Ilmainen Wi-Fi
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  9.0 / 10
  • HuoneetLoistava  9.0 / 10
  • PalveluLoistava  9.1 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Sisääntuloaula
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Kokoustilat
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Avattavat ikkunat
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 16:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Yhteystiedot

24 Church Road , TD15 2AN , Berwick-upon-Tweed , Iso-Britannia
Puhelinnumero: +44(1289)306909

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Old Vicarage Guest House

  • Onko majoituspaikassa The Old Vicarage Guest House uima-allas?

    Ei, The Old Vicarage Guest House ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Old Vicarage Guest House?

    Kyllä, The Old Vicarage Guest House noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Old Vicarage Guest House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Old Vicarage Guest House tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa The Old Vicarage Guest House on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan The Old Vicarage Guest House on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Missä The Old Vicarage Guest House sijaitsee?

    The Old Vicarage Guest House sijaitsee osoitteessa 24 Church Road, TD15 2AN, Berwick-upon-Tweed, Iso-Britannia.