Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge (Postbridge, Iso-Britannia)

Hotelli The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge (Postbridge, Iso-Britannia)

The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge

Liite, Ylä-Lydgate-maalaistalo, Postbridge Tämä rauhallinen Dartmoor-mökki sijaitsee puoli kilometrin päässä Postbridgen Devon-kylästä ja voi nukkua neljä ihmistä kahdessa makuuhuoneessa.Liite on rauhallinen mökki, joka on luotu viktoriaanisen maalaistalon lopusta yksityisellä radalla lähellä Postbridgen Dartmoor-kylää. Mökissä nukkuu neljä ihmistä kahdessa makuuhuoneessa, joissa on perheen kylpyhuone. Pohjakerroksessa on avoin oleskelutila, jossa on oleskelualue, jossa on puuhella, ruokailutila ja keittiö. Pihalla on nurmikko- ja pensaspuutarha radan varrella. Kävelytien päässä viehättävästä Postbridge-kylästä ja sen pubista ja kaupasta, Annexe on ihanteellinen tukikohta Dartmoorin sydämessä Devonin tauolle.Palvelut: Sähkölämmitteiset puuhella. Mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, pesukone-kuivausrumpu, sähköuuni ja liesi, TV DVD: llä, WiFi, puhelin, polttoaine ja virta. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Pinnasänky ja syöttötuoli saatavana pyynnöstä, pysäköinti maantiellä kahdelle autolle. Suljettu puutarha. Yksi hyvin käyttäytyvä koira tervetullut, pahoillani ettei tupakointia. Pubi alle kilometrin päässä kiinteistöstä. Huomautus: Tällä kiinteistöllä on oma vesihuolto, joka testataan säännöllisesti. Huomaa: Tämä ominaisuus mahtuu korkeintaan 2 lasta.Alue: Devonia, jossa on hiljaiset maaseutureitit, rehevien vihreiden peltojen ja unisten kylien tilkkutäkki, ei kannata jättää väliin. Komea kodin ystävä pilaantuu, ja miksi et lopeta mahtavalla Devonshire-kermateellä?Kaupunki: Widecombe on sijoitettu Dartmoorin laaksoon, josta näyttävät suot ja torsit nousevat ylöspäin molemmilta puolilta, mikä tekee siitä täydellisen paikan kävelijöille, maastopyöräilijöille, ratsastajille tai dramaattisia maisemia rakastaville.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Yhteystiedot

The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Higher Lydgate Farm , PL20 6TJ , Postbridge , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge

  • Onko majoituspaikassa The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge uima-allas?

    Ei, The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge?

    Kyllä, The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge sijaitsee?

    The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge sijaitsee osoitteessa The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Higher Lydgate Farm, PL20 6TJ, Postbridge, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge?

    Lähellä majoituspaikkaa The Annexe, Higher Lydgate Farmhouse, Postbridge sijaitsevat nähtävyydet ovat Dawlish Warren Beach, Dartmoorin kansallispuisto, Torbay Week, Agatha Christie Festival, Lifestyle Health and Fitness Suite, Torquay Harbour, Exeter International Airport, Buckfast Abbey.