Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Teal Cottage (Barnstaple, Iso-Britannia)

Hotelli Teal Cottage (Barnstaple, Iso-Britannia)

Teal Cottage

2 makuuhuoneen majoitusta Instowissa, lähellä Bidefordia Teal-mökki on täydellinen valinta perhelomalle meren rannalla tai romanttisille pariskunnille paeta milloin tahansa vuoden aikana .. 2 askelta sisäänkäynnille. Maantaso: Keittiö: sähköhella, mikroaaltouunilla, jääkaapilla, astianpesukoneella, pesukoneella ja liuskekivilattialla. Astu alas ... Olo / ruokailuhuone: sähköisellä puupolttimella, Freeview-TV, DVD-soitin, jossa valikoima DVD-levyjä ja liuskekivilattia. Ensimmäinen kerros: Makuuhuone 1: Parivuode. Makuuhuone 2: Kerrossänky (lapsille). Suihkuhuone: suihkukaappi, wc ja pyyhekuivain. . Kaasun keskuslämmitys (suihkuhuoneen lattia), sähkö, liinavaatteet, pyyhkeet ja Wi-Fi mukana. Matkasänky, syöttötuoli ja portaikko saatavana pyynnöstä. Pieni suojattu terassi puutarhakalusteilla. Yksityinen pysäköinti 1 autolle. Tupakointi kielletty. Huomaa: Vain pariskunnat ja perhevaraukset .. Tämä kauniisti esitelty paritalo mökki sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Instow-hiekkarannalta ja sen monista arvostetuista ravintoloista ja baareista. Instow tarjoaa pitkää kävelykatua ja hiekkadyynejä jokaiselle jotakin. Alue on pakollinen vesiurheilijoille, purjehdusta harrastajille ja kalastajille, kun taas kävelijät ja pyöräilijät voivat nauttia kuuluisasta Tarkan polusta, joka kulkee kylän läpi. Ulkona syöminen on todellinen herkkupala, koska Instow tarjoaa erinomaisen valikoiman ravintoloita ja kahviloita, joista monista on näkymät suistoon ja näkymät kohti Lundyn saarta. Voit siirtyä lautalla Instowista Appledoreen suiston vastakkaiselle puolelle, missä nuoret ja vanhat nauttivat rapistamisesta laiturilta. Leveät kultaiset hiekkarannat Northam Burrows ja Westward Ho! ovat suosittuja surffaajien keskuudessa, ja ovat vain 4 mailin päässä. Bideford, vain 2 mailin päässä, ja RHS Rosemore, 10 mailia, tarjoaa lukuisia mukavuuksia ja veneretkiä Lundyn saarelle. Golf, kalastus ja ratsastus ovat saatavilla paikallisesti tai perheen hauskanpitoon. Ultimate Adventure, Big Lampaat ja Linnunradan seikkailupuistot ovat lähellä. Ranta 500 metriä. Kauppa, pubi ja ravintola 350 metriä. Ilmainen WiFi Vain parit ja perheryhmät. Kohteeseen on 1 askel ja keittiöön 1 askel alas ruokasalista.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

5A MARSH LANE, INSTOW , EX39 4HU , Barnstaple , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Teal Cottage

  • Onko majoituspaikassa Teal Cottage uima-allas?

    Ei, Teal Cottage ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Teal Cottage?

    Kyllä, Teal Cottage noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Teal Cottage pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Teal Cottage tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Teal Cottage sijaitsee?

    Teal Cottage sijaitsee osoitteessa 5A MARSH LANE, INSTOW, EX39 4HU, Barnstaple, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Teal Cottage?

    Lähellä majoituspaikkaa Teal Cottage sijaitsevat nähtävyydet ovat Woolacombe Beach, Westward Ho, Milky Way Adventure Park, Hornafjörður Airport, Exmoor National Park.