Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni (Carovigno, Italia)

Hotelli Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni (Carovigno, Italia)

Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni

Pieni Trullo Ostunese Le Jardin de SophieContrada Vallegna Ostuni Vuokrattava Trullo I koostuu pohjimmiltaan pienestä mutta mukavasta huoneesta, jossa on queen-size-vuode, yöpöytä, pieni vaatekaappi, tuoli ja naulakko sekä hyllyt ja kapeat, jotka ovat hyödyllisiä vaatteiden ja vaatteiden säilyttämiselle. Trullossa on myös kylpyhuone, johon pääsee suoraan huoneesta. Käytettävissäsi myös ulkokäyttöön tarkoitettu pöytä, tuolit, lepotuoleja ja sateenvarjo nauttia auringosta ja maaseudun rauhasta. Siinä ei ole keittiötä pienen tilan takia, mutta silti annan aamiaisen, joka sisältyy hintaan. Siinä tapauksessa, että voin järjestää säästävällisiä illallisia alueemme tyypillisiin tuotteisiin perustuen (maksua vastaan, pyynnöstä) Ja vuoden perusteella myyn ylimääräistä neitsytoliiviöljyä, joka on ehdottomasti orgaanista, koska se on minun tuottama maassa lisäämättä torjunta-aineita ja erilaisia myrkkyjä ja tekniikoita. ei-invasiivinen sadonkorjuu, mutta kausikorjuussa käytetään ammattitaitoisten ja muinaisten käsien työtä, jotka osaavat korjata tämän arvokkaan hedelmän, joka on niin arvokas terveydellemme ja taloudellemme; Näytän mielelläniTrullo, yöpöytä, pieni vaatekaappi, tuoli ja naulakko sekä hyllyt ja kapeat, jotka ovat hyödyllisiä vaatteiden ja vaatteiden säilyttämiselle. Trullossa on myös kylpyhuone, johon pääsee suoraan huoneesta. Lepotuoleja ja sateenvarjoja nauttiaksesi auringosta ja maaseudun rauhasta. Siinä ei ole keittiötilaa, mutta silti annan aamiaisen, joka sisältyy hintaan. Taloissa voin järjestää edullisia illallisia alueemme tyypillisten tuotteiden perusteella (maksua vastaan, pyynnöstä). Myyn ylimääräistä neitsytoliiviöljyä, joka on ehdottomasti luomutonta, koska se on minun tuottama maassa ilman lisäystä torjunta-aineista ja erilaisista myrkkyistä ja tekniikoista. ei-invasiivinen sadonkorjuu, mutta käyttämällä kausittaista satoa ammattitaitoisten ja muinaisten käsien työ; Esitän mielelläni kauniita puita ja tämän 'keltaisen kullan' tuotantoprosessia sekä maistamme tämän perustavanlaatuisen liittolaisen terveydellemme. # Olemme Pugliassa

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti

Yhteystiedot

Contrada Vallegna , 72017 , Carovigno , Italia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni

  • Onko majoituspaikassa Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni uima-allas?

    Ei, Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni?

    Ei, Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni sijaitsee?

    Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni sijaitsee osoitteessa Contrada Vallegna, 72017, Carovigno, Italia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni?

    Lähellä majoituspaikkaa Small Trullo Ostunese Le Jardin De Sophie - Contrada Vallegna Ostuni sijaitsevat nähtävyydet ovat Torre Canne, Trulli di Alberobello, Savelletri, Centro Storico di Ostuni, Taranto-Grottaglie Airport, Airport Brindisi Papola Casale, Porto Rosso, Porto di Brindisi.