Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price (Blairgowrie, Australia)

Hotelli Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price (Blairgowrie, Australia)

Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price

Serenity auringossa Blairgowrie Serenity in the Sun on vain neljä ovea sisäänkäynnistä Koonyan takarannalle, ja se on korotettu moderni rantatalo, jossa on kaikki modernit mukavuudet. Talo on suunniteltu hyödyntämään täysin pohjoisen näkökulmaa ja rauhallista ympäristöä, ja se nauttii yksityisestä aurinkolämmitteisestä uima-altaasta. Se on myös viihtyisä oleskelua varten ympäri vuoden. Siinä on 5 jaettua järjestelmäilmalämmitintä ja lämmin, upouusi coonara-puulämmitteinen yläkerrassa nauttiaksesi viileistä iltaisin.Äskettäin uusittu avoin oleskelu-, ruokailu- ja keittiötila, jossa on ikkunat, joista on näkymät puiden päälle ja viileä tuulet, yksityisen aurinkoterassin vieressä, aurinko lämmitetty uima-allas ja BBQ-alue. sirkutusta.Uusi emäntäkeittiö, jossa on kahvinkeitin ja astianpesukone sekä kaikki välttämättömät esineet, joita tarvitaan upeaan lomaan perheen ja ystävien kanssa. Kodissa on uudet lattialaudat ja matot kaikkialla.Jokaisessa on 3 ilmastoitua makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta (3 wc) ja 2 yli 3 tason oleskelu- / oleskelutilaa, ja jokaiselle on tilaa rentoutua, mukaan lukien alakerran lounge-TV-alue taulutelevisiolla ja suuret lasiovet, jotka avautuvat toiselle erilliselle ulkoterassille. alue moonah-puiden kanssa.Siellä on ilmainen WiFi ja Netflix.Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä upealta Koonyan takarannalta ja Koonyan pääkaupasta (parhaat kahvit!)MAKUUHUONEEN MÄÄRITTÄMINEN - 3 makuuhuonetta - NUKUVAT 8 henkilöäMakuuhuone 1 - king size-vuode, ilmastointi, kylpyhuoneMakuuhuone 2 - queen-size-vuode, ilmastointiMakuuhuone 3 - 2 sarjaa yhden hengen vuodetta, ilmastointiEtäisyys:Blairgowrie-kaupat: 2. 8 kmKoonyan tavaratalo: 500mRanta: 1. 4 km (lahti) 100m (valtameri)Peninsula Hot Springs: 11. 7 kmViinitila: 10. 9km (kupit)Huomaa, että vuokraamme vain kypsille ryhmille tai perheille. Ei koululaisia sallittu. Emme salli lemmikkieläimiä hotellissa.Liinavaatteet voi vuokrata lisämaksusta, hinta hakemuksesta. Vuodevaatteet sisältyvät kaikkiin vähintään 7 yön varauksiin.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio

Yhteystiedot

87 Hughes Rd , 3942 , Blairgowrie , Australia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price

  • Onko majoituspaikassa Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price uima-allas?

    Kyllä, Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price?

    Ei, Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price sijaitsee?

    Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price sijaitsee osoitteessa 87 Hughes Rd, 3942, Blairgowrie, Australia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price?

    Lähellä majoituspaikkaa Serenity In The Sun Blairgowrie Special- Pay For 2 Nights, Stay 3Rd 1/2 Price sijaitsevat nähtävyydet ovat Lake Connewarre, Tootgarook, Rosebud Country Club, Point Lonsdale Beach, Arthurs Seat State Park, Barwon Heads, Mount Martha, Main Street Mornington Food Wine and Performing Arts Festival.