Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 (Denbigh, Iso-Britannia)

Hotelli Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 (Denbigh, Iso-Britannia)

Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114

Rose Mökki, LLANDYRNOG Tämä erillinen maalaistalo, jossa on poreallas Denbighin lähellä, nukkuu kahdeksan ihmistä neljässä makuuhuoneessa.Rose Cottage on omakotitalo Llandyrnogissa lähellä Denbighiä. Mökissä on king-size-parivuode ja kahden hengen huone pohjakerroksessa sekä kylpyhuone. Yläkerrassa on kaksi kahden hengen huonetta, joista toisessa on oma poreamme. Keittiö ruokailutila johtaa ulos puutarhaan, ja siellä on olohuone, jossa on puupoltin, jotta pysyt viihtyisänä. Pysäköintialueella on runsaasti maastoajoneuvoja, ja tontteihin kuuluu etu nurmikko ja takaosainen rivipuutarha, jossa on huonekalut ja poreallas. Rose Cottage on lähellä kävelyreittejä, mukaan lukien Offan Dyke, ja on hyvät paikat kiertämään Snowdoniaa tai vierailemaan historiallisessa Chesterissa.Palvelut: Öljylämmitys puulämmitteellä. Sähköliesihella, jossa keraaminen liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, pesukone, kuivausrumpu autotallissa, TV ilmaisella näkymällä, DVD, CD / radio, iPod-telakka, WiFi, valikoima kirjoja, pelejä ja DVD-levyjä. Polttoaine, voima ja käynnistyspaketti puupoltin sis. vuokrattavana. Lisäpolttoainetta saatavana rehellisyyslaatikon perusteella. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Pinnasänky, syöttötuoli ja portaikko. Pysäköinti maastoilla 5 autolle. Autotalli pyörävarastoon. Etu nurmikko ja aidatulla vetolaitteella. Suljettu takapiha, jossa nurmikot, terassi, huonekalut ja kylpytynnyri. Valitettavasti ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kauppa 8 minuutin kävelymatka, pubi 4 minuutin kävelymatka. Huomaa: Kahden hengen huoneissa on viistot katot. Huomaa: Sisäinen portaat pohjakerroksessa. Huomaa: Takapiha on rivitalossa pienellä pudotuksella.Alue: Kuuluisa kuoroistaan, upeista vuorijonoistaan ja kauniista laaksoistaan, tässä upeassa maassa on jokaiselle jotakin. Snowdoniasta Pohjois-Walesissa Brecon Beaconien ja Pembrokeshiren rannikon eteläpuolella.Kaupunki: Denbigh juontaa juurensa 1200-luvulta, ja siellä on 1300-luvun linnan jäännöksiä, jotka sijaitsevat jyrkällä mäellä kaupungin yläpuolella ja käskevät upeat näkymät ympäröivään maaseutuun. Denbigh on kiireinen pikkukaupunki, jossa on erilaisia ?? kauppoja ja pubeja, ja useita tapahtumia, kuten kävelyfestivaaleja, olutfestivaaleja, Denbighin ja Flintin vuosinäyttelyitä, ClayArt Potters Market ja kuukausittaiset People's Market. Denbighin lähellä ovat katedraali St Asaphissa, Bodelwyddanin linna, Ryllin, Prestatynin tai Colwynin lahden merenrantakohteet ja Chesterin historiallinen kaupunki, rajan yli Englantiin. Snowdonia-kansallispuisto on lyhyen ajomatkan päässä upeista järvistä, vuoristosta, kävelystä ja pyöräilystä. Lleynin niemimaa ja erinomaiset rannat Anglesey-saarella ovat ihanteellisia päiväretkelle. Paljon nähtävää ja tekemistä kaikkina vuodenaikoina!

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Yhteystiedot

ROSE COTTAGE , LL16 4HL , Denbigh , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114

  • Onko majoituspaikassa Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 uima-allas?

    Ei, Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114?

    Ei, Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 sijaitsee?

    Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 sijaitsee osoitteessa ROSE COTTAGE, LL16 4HL, Denbigh, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114?

    Lähellä majoituspaikkaa Rose Cottage, Family Friendly, With Hot Tub In Llandyrnog, Ref 916114 sijaitsevat nähtävyydet ovat Anfield Road, Lime Street Station, Albert Dock, Liverpool One, The Cavern Club, Sefton Park Liverpool, Goodison Park - Everton Football Club, Airport Liverpool John Lennon.