Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen (Rheinhausen, Saksa)

Hotelli Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen (Rheinhausen, Saksa)

Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen

Neljän hengen huone, savuton, wc ja suihku - Hotelli Werneths Landgasthof Hirschen Neljän hengen huone, savuton, wc ja suihku:Kaikissa huoneissa on satelliitti-tv ja oma kylpyhuone suihkulla, wc. Wi-Fi / WIFI on saatavilla kaikilla alueilla ilmaiseksi. Viiden hengen perhehuoneemme sopivat erinomaisesti viiden hengen perheille. Parivuode, kerrossänky ja vuodesohva. Vauvansänky toimitetaan pyynnöstä. Huomio: sisätiloissa tupakointi ei ole sallittua!Olitpa yksin, parin tai perheen kanssa - kanssasi tuntuu paremmalta kuin kotona. Tehtävämme on tehdä lomastasi ainutlaatuinen retki jokapäiväisestä elämästä. Venture lyhyen matkan Badenin alueelle ja koe monimuotoisuus, joka tarjoaa sinulle talomme ympärille. Olitpa sitten Europa-Parkissa, tutustu Freiburgiin, Baseliin tai Strasbourgiin tai ajo venesatamassa Reinin sivujoki (luonnonsuojelualue Taubergießen). Nauti Välimeren hirvipuutarhasta, jossa on keilailu vihreä ja suihkulähde - juuri oikea ilmapiiri rauhallisille kesäiltoille. Hyödynnä uusi ilmainen bussikuljetus; Hän noutaa sinut Europa-Park Rustista (klo 8–10 am ja 18–18) tai (pyynnöstä) lähimmälle rautatieasemalle tai ajaa sinut sinne. Kaikki huoneet ovat 2 ** Superior-standardin mukaisia. Jatkuvalla kunnostuksella ja kunnostuksella pyrimme tarjoamaan sinulle, mitä peura on aina halunnut olla (ja on): Badenin vieraanvaraisuuden koti!Saapuminen on mahdollista klo 16.00-19.00 ja lähtöä klo 07.00-10.00.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio

Yhteystiedot

Hauptstraße 39 , 79365 , Rheinhausen , Saksa

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen

  • Onko majoituspaikassa Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen uima-allas?

    Ei, Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen?

    Kyllä, Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen sijaitsee?

    Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen sijaitsee osoitteessa Hauptstraße 39, 79365, Rheinhausen, Saksa.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen?

    Lähellä majoituspaikkaa Quintuple Room, Non-smoking, With Toilet And Shower - Hotel Werneths Landgasthof Hirschen sijaitsevat nähtävyydet ovat Freiburg Breisgau Central Station, Europapark, Euroopan parlamentti, Cathédrale Notre-Dame, Gare SNCF de Strasbourg, La Petite France, Arboretum Freiburg-Günterstal, Altes Rathaus.