Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! (Honolulu, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! (Honolulu, Amerikan Yhdysvallat)

Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced!

Upea uima-allas ja lähellä rantaa, Queen Studio, paras sijainti - erinomaisesti hinnoiteltu! Lakimääräisesti sallittu vuokra - 2425 Kuhio Ave. # 902Yksiö huoneessa upealla paikalla! Queen-vuode, keittokomeroalue, jossa kaksinkertainen liesitaso (mukaan lukien kattilat ja pannut), mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin sekä valikoima illallisia ja hopeaesineitä.Kylpyhuoneessa on suihku / kylpyamme, mukana tulee muutaman ensimmäisen yön mukavuudet (shampoo, saippua jne.) - Meillä on rannalla varusteita, kuten pyyhkeet, Boogie-lauta ja snorklausvarusteet.Hotelli-allasalue on mahtava ja täydellinen paikka rentoutua, jos et mene rannalle, joka on vain 2 minuutin päässä!Tämä sarja ei ehkä 'voita palkintoja' tyylistä ja hienostuneisuudesta, mutta sijainnin mukavuuden ja hinnan ansiosta sinua kovasti etsitään parempaa!Bamboo-hotellin 9. kerroksen sviitimme sijaitsee Waikikin sydämessä ja kaikella sillä on tarjottavanaan. Meitä ympäröivät upeat ravintolat, hauskoja baareja ja tietysti hienoja ostosmahdollisuuksia! Kuten mainitsin, olemme vain 2 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisalta Waikikin rannalta (esiintyy säännöllisesti Hawaii Five 'O: n ja muiden TV-ohjelmien yhteydessä). Lähellä sijaitseva Tyynen valtameren väri on vesivaroinen vaaleanvalkoisen korallihiekan ansiosta ja olemme suojatun laguunin vieressä - ihanteellinen uimareille ja rentoutua kelluessa.Kun tulet kotiin päivästä poistumisesta, sviitimme tarjoaa hiljaisen rentouttavan tukikohdan soittaakseen kotiin. Sviitissä on pimennysverhot ja hyvä ilmastointi, joka sopii erinomaisesti nukkumiseen.Sinulla on täysi pääsy hotellin uima-altaaseen, porealtaaseen ja mukavuuksiin, kuten kahviasema ja DVD-vuokrausasema.Kun olet henkilökohtaisesti tarkistanut sinut ja osoittanut sinulle sviittien WiFi-koodin, mukavuudet ja rantavälineet. Jätämme rentoutumaan ja löytämään Honolulun. Olemme valmiina koko loman ajan ja vain puhelun päässä, jos tarvitset meitä.Odotamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja yritämme parhaamme varmistaaksemme, että unelmaloma (tai työmatka) sujuu mahdollisimman sujuvasti ja antaa sinulle täydelliset muistot.Anna meille lentosi saapumisaikasi HNL: ään heti varauksen tekemisen jälkeen auttaaksesi päivittäisessä aikataulussa.** Huomaa myös, että Bamboo-hotellissa on tapahtumassa useita mahtavia päivityksiä ja korjauksia 28. elokuuta 2019 - huhtikuu 2020.Näihin kuuluu upouusi erittäin hiljaisia liukuovia.Huippumoderni “Super Cooling” jaettu ilmastointijärjestelmä.Valikoima käytäväkorjauksia.Yhdessä erilaisten huonekorjausten kanssa.Huomaa, että siellä saattaa olla ajoittaisia ”meluisia töitä” klo 9–17 yllä olevien päivien aikana.Olemme hinnoitelleet sviitistämme vastaavasti näinä päivinä, mutta jos sinusta tuntuu, että tämä vaikuttaa kielteisesti oleskeluasi - valitse yksi Markin vaihtoehtoisista VRBO-tarjouksista.Mahalo & toivomme tapaamme pian!Omistajan verotunnus: TA-207-832-7808-01

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Yhteystiedot

2425 Kūhiō Ave , 96815 , Honolulu , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced!

  • Onko majoituspaikassa Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! uima-allas?

    Kyllä, Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced!?

    Ei, Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! sijaitsee?

    Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! sijaitsee osoitteessa 2425 Kūhiō Ave, 96815, Honolulu, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced!?

    Lähellä majoituspaikkaa Queen Studio, Best Location - Perfectly Priced! sijaitsevat nähtävyydet ovat Waikiki Beach, Honolulu International Airport, Hawaii Rice Festival, Hawaii Convention Center, Diamond Head Crater, Hanauma Bay, Aloha Tower, Aloha Stadium.