Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel (Porto-Vecchio, Ranska)

Hotelli Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel (Porto-Vecchio, Ranska)

Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel

Arvostettu huvila - Santa Giulia - Panoraamanäköala merelle - 5 makuuhuonetta - Pers. hotelli Tämä Porto Vecchion Santa Giulian lahden juurella sijaitseva huvila on tarkoitettu 10 hengelle. Ilmastoidussa tilassa on 5 makuuhuonetta (2 vanhempien sviittiä), 4 kylpyhuonetta ja WC, lämmitetty uima-allas, joka on varustettu auringonotolla, suuret teak-terassit, varjostettu uima-allastalo, maisemoitu aidattu puutarha, WiFi ja yksityinen pysäköintialue.Para-hotellipalvelut: vastaanotto, siivous, pyyhkeet ja lakanat sisältyvät hintaan.Kotona vaihtoehdot: kokki, hieronta, kauneushoitoja, lastenhoitaja.Hiljattain täysin kunnostettu ja sisustettu, tämä huvila on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat viettää lomaa tyylikkäässä ja viihtyisässä ympäristössä. Panoraamanäkymä Santa Giulian lahdelle, Sardinian rannikolle, Lezzan golfkentälle ja ympäröiville vuorille on hypnoottinen.Ilmastoitu aula tarjoaa täydelliset puitteet rentoutua auringossa vietetyn päivän jälkeen. Istu sohvalla katsoaksesi elokuvaa, lukea hyvää kirjaa tai nauttia käytettävissäsi olevista palveluista, kuten Wi-Fi tai Bluetooth.Voit valmistaa herkullisia reseptejä Hi Tech -keittiössä ja nauttia niistä sitten yhden ruokasalipöydän ympärillä, pääterassilla nauttia näkymistä uima-altaalle ja merelle tai uima-altaan varjossa. house. Huvilassa on 5 ilmastoitua makuuhuonetta (parivuode 160,), joista jokaisella on merinäköala, joista 2 ovat vanhempien sviittejä, joissa TV, kylpyhuone ja WC. Lakanat ja pyyhkeet. 4 kylpyhuonetta on varustettu isoilla suihkuilla, pesuallas ja valaistu peili.Huvilassa on pesula, jossa pesukone, kuivausrumpu ja silitysvälineet, pölynimuri, puhdistusaineet, hyttysverkot ja kirjoituspöytä. Huomaa, että siivous, pyyhkeet, liinavaatteet ja turistivero sisältyvät hintaan.Yksityinen pysäköinti on saatavilla paikan päällä. Tupakointi sisätiloissa tai juhlien järjestäminen on kielletty. Eläimet eivät ole sallittuja.Omistettu concierge-palvelu antaa pääsyn valinnaisiin palveluihin kotona: kokki, hieronta, kauneushoitoja, ostosmahdollisuuksia, lastenhoito, päivittäinen siivous ...

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Ranta lähellä
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Yhteystiedot

37 MARINES DE SANTA GIULIA , 20137 , Porto-Vecchio , Ranska

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel

  • Onko majoituspaikassa Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel uima-allas?

    Kyllä, Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel?

    Ei, Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel sijaitsee?

    Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel sijaitsee osoitteessa 37 MARINES DE SANTA GIULIA, 20137, Porto-Vecchio, Ranska.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel?

    Lähellä majoituspaikkaa Prestigious Villa - Santa Giulia - Panoramic Sea View - 5 Bedrooms - Pers. Hotel sijaitsevat nähtävyydet ovat Palombaggia, Isola dei Budelli, Santa Teresa di Gallura, Santa Giulia, Pinarellu, Figari South Corsica Airport, Cala Lunga, Cala Spinosa.