Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 (Chippenham, Iso-Britannia)

Hotelli Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 (Chippenham, Iso-Britannia)

Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101

Vanha ostoskori, Lyneham Tämä yksikerroksinen siipi omistajien luokan II luetteloon merkitylle entiselle maalaistalolle sijaitsee Wiltshiren kylän reunalla Lynehamissa ja nukkuu kaksi ihmistä.Old Cart Shed on ihastuttava yksikerroksinen siipi omistajien luokan II luokkaan kuuluvalle entiselle maalaistalolle, joka sijaitsee 0. 4 mailin päässä Lynehamin kylästä, lähellä Royal Wootton Bassettia. Tämä mökki nukkuu kaksi ihmistä ja siinä on kahden hengen huone, kylpyhuone ja avoin oleskelutila, jossa on keittiö, aamiaisbaari ja oleskelualue, jossa on yksi vuodesohva ja sähköliesi. Pihalla on pysäköintialue kahdelle autolle, mukulakivipuutarha-alue kalusteineen ja sorattu terassi huonekaluilla. Old Cart Shed on kätevä tukikohta Wiltshiren ja sen ulkopuolelle.Palvelut: Sähkölämmitin ja seinä konvektorilämmitin, jossa sähköliesi. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, ohut astianpesukone, 2 x televisiota, joissa on ilmainen näkymä, DVD, WiFi, valikoima kirjoja ja pelejä. Hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta. Polttoaine ja teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. Pysäköinti maantiellä 2 autolle. Lukittava peitelty pyörävarasto. Mukulakivipuutarha-alue kalusteineen. Yksi hyvin käyttäytyvä koira tervetullut. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa ja pubi 5 minuutin kävelymatka. Huomaa: Omistajalla on koira, ja koiria on pidettävä ulkona ollessa lyijyä. Huomaa: Kylpyhuoneeseen ja keittiöön on yksi askel. Huomaa: Makuuhuoneeseen on matala oviaukko. Huomaa: Lähin pubi odottaa uutta vuokranantajaa, joten se on tilapäisesti suljettu (13. 9.19), mutta se on taas auki pian, ja kaksi muuta pubia on 1. 5 mailin päässä.Alue: Wiltshire on lääni, joka tarjoaa kulttuuririkkautta, historiallisia kohteita, ystävällisiä ihmisiä ja nähtävyyksiä koko perheelle. Lomalla Wiltshiressä on todella jotain, joka sopii kaikille mihin tahansa aikaan vuodesta.Kaupunki: Lynehamin suuri kylä sijaitsee Cotswold Hillsin eteläpäässä lähellä Royal Wootton Bassettia. Lyneham tarjoaa ravintoloita, pubeja ja kauppoja, kun taas Royal Wootton Bassett on vain 4 mailin päässä ja sillä on viikkomarkkinat sekä hyvä valikoima paikallisia kauppoja ja majataloja.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio

Yhteystiedot

60 THE GREEN , SN15 4PE , Chippenham , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101

  • Onko majoituspaikassa Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 uima-allas?

    Ei, Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101?

    Kyllä, Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Missä Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 sijaitsee?

    Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 sijaitsee osoitteessa 60 THE GREEN, SN15 4PE, Chippenham, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101?

    Lähellä majoituspaikkaa Old Cart Shed, Pet Friendly, With A Garden In Lyneham, Ref 931101 sijaitsevat nähtävyydet ovat Bristol Temple Meads, Bath Spa railway station, Roman Baths, Bristol Cathedral, SS Great Britain, Highclere Castle, Gloucestershire Airport, Stonehenge.