Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.! (Lithonia, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.! (Lithonia, Amerikan Yhdysvallat)

Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.!

UUDELLEEN UUDELLEEN KIINNITYS Lithoniaan, nukkuu 10 ihmistä 15 parkkipaikkaa.! UUSI täysin kunnostettu Lithonia, hyvä talo, rauhallisella alueella, isännöi 10 vierasta, paljon pysäköinti. Yksi minuutti I-20: sta. Helppo 25 kilometriä sekä Atlantan että Hartsfieldin lentokentälle.Pyydämme lisätietoja vuokralaisesta ennen varauksen tekemistä.100% BRAND NEW sängyt, patjat, vuodevaatteet, pyyhkeet, kodinkoneet, keittiövälineet, 4 uutta televisiota Comcast-kaapelilla,Kadun toisella puolella Stonecrest Mall ja Arabia Mountain Trail (voit kävellä!) 10 minuuttia Georgia Int'l Horse Parkille (festivaalien sivusto) ja vain 10 kilometrin päässä Stone Mountain Parkista.Lisää tietoaAvaruusCONDITION: Tämä täysin remontoitu talo on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta. Uudet parketit, uudet sängyt, patjat, suihkut, wc. Täydellinen talo ulkomaalaiskävijöistä, joilla on pysäköintitilaa 15 autolle.MAJOITUKSET: Kolme makuuhuonetta queen beds nukkua 6 henkilöä. Kaksi queen-vuodesohvaa, yksi olohuoneessa ja yksi den, avoin ja nukkua neljä. Jokainen valmis uuteen arkkiin. TELEVISIO, WIFI: Jokaisessa makuuhuoneessa on upouusi 43 tuuman televisio Comcast-kaapelilla, 200 kanavaa. Myös uusi TV olohuoneessa.KEITTIÖ: Uutta kaikesta! Jääkaappi, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, keittiövälineet.Suuri ruokasali mahtuu 10 henkilöä.Olohuone: Kaunis sähköinen takka kauko-ohjauksella. Upouusi televisio, queen-sohva nukkuja nukkuu kaksi. LAUNDRY: upouusi pesukone ja kuivausrumpu, silitysrauta ja -lauta. LIIKETOIMINTA: Olemme perustaneet liike-elämän, jossa on uusi Canon-tulostin, paperi- ja kannettavien kaapeliliitäntä. PETIT: Lemmikkieläimet ovat tervetulleita! ei koiria! iso takapiha. Huomaa, ettei aita ole.Pysäköinti: Runsaasti pysäköintitilaa 15 autolle.Vieraan sisäänpääsyLOCATION - Huikea Stonecrest Mall on minuutin päässä. Voit kävellä. Se on ostoksia, vaatekauppoja, ravintoloita, elokuvia, 35 000 neliön jalka arcade kanssa karaokia. Siivoojat, ruokakauppa, huumeiden tallennus, kalastus, golf, retkeily, hevoset ovat täällä sinua varten. Talomme on kirjaimellisesti kadun toisella puolella kuuluisasta Arabian Park Trailista, 12 kilometrin mittaisesta polusta, joka alkaa talosta ja menee koko Panolan puiston läpi Stone Mountain Parkiin. Paljon festivaaleja 10 minuutin päässä Georgia International Horse Parkista. Helppo ajaa kaikkialle - Olet 25 kilometrin päässä Hartsfieldin kansainväliseltä lentokentältä, Buckhead, Atlanta.Vuorovaikutus vieraiden kanssaRakastan vieraita! Annan sinulle helpoksi päästä ja asettua. Ei ole avaimia - Sinä soitat eteenpäin ja annan koodin etuluukun avaamiseksi. Minun puhelinnumeroni on talossa ja voit soittaa, jos tarvitset jotain.Muita huomioitavia asioita

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Yhteystiedot

2950 KLONDIKE RD , 30038 , Lithonia , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.!

  • Onko majoituspaikassa Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.! uima-allas?

    Ei, Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.!?

    Kyllä, Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.! sijaitsee?

    Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.! sijaitsee osoitteessa 2950 KLONDIKE RD, 30038, Lithonia, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Newly Totally Renovated In Lithonia, Sleeps 10 People 15 Parkings.!?