Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! (Clearwater Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Hotelli Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! (Clearwater Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!

Majakka Towers Condo 404 on upeat näkymät lahdelle! Vain muutama päivämäärä vuokrattavana loppuvuodelle 2019. 404 on saatavana vain joulukuun kuukaudessa.Juuri kunnostettu yksikkö, jossa uusi laatta, uusi vaihtovirta, uusi pesukone / kuivausrumpu!Huomaa: Helmikuun kuukautta ei voida vuokrata ilman tammikuun kuukautta, jos tammikuua ei ole jo vuokrattuTervetuloa majakkaamme Lighthouse Towersin 4. kerroksessa! Ostimme ja kunnosimme tämän asunnon vuonna 2014 ja teimme lisää saneerauksia tänä vuonna, ja olemme innostuneita siitä, että voit nauttia lomasta tässä kauniissa paikassa.Majakan tornit sijaitsevat suoraan Meksikonlahdella arvostetussa Sand Keyssä, joka tunnetaan sokerista valkoisesta hiekasta, koskemattomasta vedestä, loistavasta kuorinnasta ja erinomaisista ravintoloista. Tämä aidattu monimutkainen 24 tunnin vartiointi tarjoaa mukavuuksia, jotka ovat verrattavissa ylellisyyteen tarkoitettuihin lomakohteisiin; Elegantti muodollinen aula, lämmitetty uima-allas, kylpylä, tenniskenttä, koripallovanne, shuffleboard, ulkogrilli, wet-bar cabana ja yksi varattu parkkipaikka. Rakennuksessa on aurinkoinen uima-allasalue koko päivän, koska uima-allas sijaitsee rakennuksen vieressä eikä sen takana. Majakka-tornit uusittiin hiljattain uusilla maaleilla, käytävillä, parvekerestauroinnilla, käytävämattoilla, uudella asfaltilla parkkipaikalla, ja sitä ylläpidetään huolellisesti ja maisemoidaan.Lighthouse Towers on muutaman askeleen päässä Sheraton Sand Key Resortista ja Sand Key Parkista.Tämä hämmästyttävä ominaisuus tarjoaa todellisen unelmaloman ja lopullisen ylellisyyden! Huoneistosta on upeat merinäkymät lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla, jotka näyttävät leveältä valkoiselta hiekkarannalta ja kipinöivästä sinisestä vedestä Meksikonlahdella. Meidän huoneisto on 1 makuuhuone ja 1. 5 kylpyjä, vaatehuone, olohuone, ruokailutila, keittiö ja terassi pois olohuoneesta ja makuuhuoneesta. Makuuhuoneessa on king-size-vuode kauniilla lakanoilla, sivupöydät lampuilla ja lipasto peilillä sekä tilava säilytystila. Siellä on 32 tuuman LCD-televisio kaapelilla. Kylpyhuoneessa on muhkeat pyyhkeet ja suuri vaatekaappi, runsaasti säilytystilaa. Olohuoneessa on nahkasohva ja mukava nojatuoli, 42 tuuman LCD-TV laajennetulla kaapelilla. Ruokailutilassa on pöytä ja 4 mukavaa tuolia. Keittiössä on kaikki uudet ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet, mikroaaltouuni ja se on täysin varustettu keittotarpeisiisi. Parvekkeella on pieni pöytä ja 2 mukavaa tuolia, jotta voit nauttia ajasta ottaen näkymän.Huoneisto sisältää kaiken mitä tarvitset lomasi aikana, mukaan lukien pyyhkeet, liinavaatteet, rantapyyhkeet, rantatuolit ja sateenvarjo, täysin varustettu keittiö, 2 kaapeli-TV: tä, pesukone / kuivausrumpu, laajakaista Internet, wifi ja ilmainen valtakunnallinen puhelu.Rentoudu ja nauti!

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Uima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Yhteystiedot

1290 Gulf Blvd , 33767 , Clearwater Beach , Amerikan Yhdysvallat

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!

  • Onko majoituspaikassa Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! uima-allas?

    Kyllä, Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!?

    Ei, Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! sijaitsee?

    Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! sijaitsee osoitteessa 1290 Gulf Blvd, 33767, Clearwater Beach, Amerikan Yhdysvallat.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach!?

    Lähellä majoituspaikkaa Newly Renovated Beachfront Escape On The Shimmering Sands Of Clearwater Beach! sijaitsevat nähtävyydet ovat Tampa International Airport, Tampa Bay Black Heritage Festival, Florida Aquarium, Busch Gardens, International Plaza and Bay Street, St Pete Times Forum, The Pier, Colonnade.